Zeldzame Koninklijke Strijdros

Zeldzame Koninklijke Strijdros

Het is weer Vrijdag en we weten natuurlijk ondertussen allemaal wat dat betekent: tijd voor een gloednieuwe zeldzaamheid! Deze keer de 3e van de in totaal 4 zeldzaamheden van de Fantasy Dorp Campagne, de Koninklijke Strijdros! In zijn vrije tijd een gewone pony, tijdens het werk een echte Koninklijke pony! Niet zomaar met teugels en een zadel, maar met paardenharnas en zetel! Als dat geen luxe is..

Je kunt deze zeldzaamheid vinden in de Catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Zeldzaamheden‘ -> ‘Zeldzame Koninklijke Strijdros‘. Jij kunt eigenaar zijn van zo’n mooie pony voor maar 25 Credits + 25 Diamanten, als dat geen koopje is?! Wacht niet te lang met beslissen, want Maandag 22 augustus om 13:00 uur zijn deze Koninklijke pony’s het Hotel uit gegaloppeerd. Bij aankoop ontvang je natuurlijk ook weer een badge.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.