Mute op bepaalde plekken in kamer

Dankzij deze wired kun je ervoor zorgen dat je op bepaalde plekken van de kamer niet kunt praten. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je wilt voorkomen dat er antwoorden in de kamer voorgezegd worden, maar kan ook evengoed handig zijn om mensen tegen te houden die in de kamer komen en willen flooden.

Wat heb je nodig?
1 x WIRED Reactie: Toon bericht
5 x WIRED Actie: Habbo zegt het goede woord
1 x WIRED Voorwaarde: ActieHabbo moet op meubi staan

Je wired hoort er zo uit te zien:

Stap 1: Dubbel klik op WIRED Actie: Habbo zegt het goede woord. We hebben hier gekozen voor 5 verschillende wired boxen. Bedoeling is om bij de 5 verschillende wired boxen elks een letter in te voeren. Wij kozen voor A, E, I, O en U. Dit omdat dit de meest voorkomende letters zijn in zinnen. Dit gaat er achteraf voor zorgen dat het zo goed als onmogelijk is om antwoorden voor te zeggen of reclame te maken in geselecteerde delen van de kamer.


Stap 2: Dubbel klik op de WIRED Voorwaarde: ActieHabbo moet op meubi staan. Selecteer hier tot 5 meubels waar de Habbo op staat (bijvoorbeeld vloertegel) of zit (bijvoorbeeld stoelen). Indien je meer als 5 plekken in de kamer wilt kun je nog een ‘WIRED Voowaarde: ActieHabbo moet op meubi staan’ in de kamer toevoegen. De plekken die je selecteert zullen dan gemute zijn voor habbo’s die hierop staan en wanneer één van de 5 klinkers in de zin zit. Wij kiezen in deze tutorial voor 2 rode zonnestoelen. Dit betekend wanneer je dus op één van deze 2 stoelen gaat zitten niet in staat zult zijn om iets te zeggen in de kamer wanneer één van de 5 klinkers in je zin/woord zit.


Stap 3: Dubbel klik op de WIRED Reactie: Toon bericht. Hier gaan we een tekst invoeren die Habbo’s te zien zullen krijgen wanneer ze op bepaalde meubels staan waar je “gemute” bent. Wij kozen in dit geval voor de tekst: “Op deze plek is het helaas niet mogelijk om te praten”.

VOORBEELD: