Meubel kicker/AFK kicker

Deze wired zorgt ervoor dat je een bepaald meubel als “kickmeubel” kunt gebruiken waardoor je een Habbo naar een bepaalde plek brengt. Ideaal bij spelletjes op Habbo, wanneer iemand af is en het speelveld niet wilt verlaten. Ipv dan te kicken, kun je met dit kickmeubel deze persoon van het veld halen zonder dat je deze uit de kamer hoeft te verwijderen. Ook is deze wired ideaal om een slapende persoon terug te teleporteren naar een bepaald voorwerp, waardoor deze de kamer niet verlaat.

Wat heb je nodig?
1 x WIRED Actie: Herhaal Actie
1 x WIRED Actie: Botsing
1 x WIRED Reactie: Meubi verplaatst naar locatie & staat
1 x WIRED Reactie: Teleport naar meubi
1 x WIRED Reactie: Volg
1 x WIRED Negatieve Voorwaarde: Meubi Status komt NIET overeen

Je wired hoort er zo uit te zien:

Stap 1: Klik dubbel op de WIRED Actie: Herhaal reactie. Stel hier de tijd in op 0,5 seconden. Dit zorgt ervoor dat je de kicker zo snel mogelijk kunt gebruiken als mogelijk.


Stap 2: Dubbel klik op de WIRED Reactie: Meubi verplaatst naar locatie & staat. Selecteer hier ook het meubel dat je bij stap 2 gekozen hebt als “Meubel kicker”. In ons geval is dit dus de Cowboypinguïn. Vink alle 3 de opties aan en zet de tijd op 0,5 seconden. Dit zorgt ervoor dat wanneer je de meubel kicker naast een Habbo houd je kickmeubel automatisch binnen de 0,5 seconden weer op zijn huidige plaats staat.


Stap 3: Dubbelklik op de WIRED Negatieve Voorwaarde: Meubi Status komt NIET overeen. Selecteer je “meubelkicker” (in ons geval de cowboypinguïn) en vink alle 3 de opties aan.


Stap 4: Dubbel klik op de WIRED Reactie: Volg. Klik hier het meubel aan dat je als “Meubel kicker” wilt gebruiken. Wij kiezen in dit voorbeeld voor de Cowboypinguïn


Stap 5: Dubbel klik op de WIRED Reactie: Teleport naar meubi. Selecteer hierbij de meubels (tot maximum 5) naar waar je wilt dat Habbo’s geteleporteerd worden wanneer je ze raakt met je “meubel kicker”. Wij kiezen in dit geval voor onze 3 rode zonnestoelen. Indien je bijvoorbeeld meer als 5 verschillende plekken hebt om iemand ergens heen te teleporteren wanneer deze door je “meubel kicker” geraakt is, kun je nog een wired box met “WIRED Reactie: Teleport naar meubi” erbij zetten.

VOORBEELD:

Aanmeldstatus

Twitter