Hendel meubel naar tegel

Deze tutorial kun je voor allerlei zaken gebruiken. Je kunt het gebruiken voor een evenement, maar ook evengoed een game waar men bijvoorbeeld als eerste een meubel naar de overkant moeten hendelen.

Wat heb je nodig?
2 x WIRED Actie: Habbo dubbelklikt op meubi
1 x WIRED Reactie: Meubi verplaatst naar locatie & staat
1 x WIRED Reactie: Meubi wordt verplaatst en/of gedraaid
1 x WIRED Reactie: Teleport naar meubi
1 x WIRED Voorwaarde Meubi moeten in de juiste staat en positie staan

Je Wired hoort er zo uit te zien:

Stap 1: Dubbel klik op de kleinste stapel op WIRED Actie: Habbo dubbelklikt op meubi. Duid hier de hendel aan en sla op. Doe erna voor de andere WIRED Actie: Habbo dubbelklikt op meubi, op de grote stapel hetzelfde.


Stap 2: Dubbel klik op de kleinste stapel op WIRED Reactie: Meubi wordt verplaatst en/of gedraaid. Klik hier het meubel aan waarvan je wilt dat het beweegt wanneer je de hendel gebruikt. In ons geval is dat de Hotel Lobby Lamp. Kies dan de richting naar waar het meubel zich moet te verplaatsen. Wij kiezen in dit geval voor heen en terug, waardoor het moeilijker wordt om de laatste tegel te bereiken. Je kunt erna ook kiezen of het meubel draait of niet. Wij kiezen in dit geval voor “Niet draaien”.


Stap 3: Verplaats het meubel dat moet bewegen als je hendelt (in ons geval de Hotel Lobby Lamp) naar de tegel waar hij moet eindigen om je te laten teleporteren. Dit is dus de laatste tegel.


Stap 4: Dubbel klik op WIRED Voorwaarde: Meubi moeten in de juiste staat en positie staan. Selecteer het meubel dat je op de groene tegel gezet hebt (in ons geval de lamp) en stel de wired in op “Huidige plek in de kamer”.


Stap 5: Zet het meubel dat moet bewegen terug op de oorspronkelijke plaats. Dit is de eerste tegel.


Stap 6: Dubbel klik op WIRED Reactie: Meubi verplaatst naar locatie & staat. Selecteer het meubel dat moet bewegen (in dit geval de Hotel Lobby Lamp) en duid “Huidige plek in de kamer” aan.


Stap 7: Dubbel klik op WIRED Reactie: Teleport naar meubi. Selecteer dan een meubel (tot max 5) naar waar de persoon geteleporteerd word wanneer hij het meubel naar de groene tegel wist te hendelen. Wij kiezen in dit geval voor de Granieten Schedel Vloer voor de balie.

VOORBEELD