Habbo Teller

Wil je graag weten hoeveel mensen je kamer betreden of je speelveld? Dan is deze wired een ideale oplossing die dit voor jouw berekend!

Wat heb je nodig?
2 x WIRED Reactie: Meubi wordt geactiveerd.
2 x WIRED Actie: Habbo stapt op meubi.
1 x WIRED Voorwaarde: Meubi moeten in de juiste staat en positie staan
1 x Wired Negatieve Voorwaarde: Meubi status komt NIET overeen.
2 x numerieke blokken
1 x een willekeurige vloertegel naar keuze

Je Wired hoort er zo uit te zien:

Stap 1: Dubbel klik op de eerste WIRED Reactie: Meubi wordt geactiveerd. Selecteer hierbij beide numerieke blokken.


Stap 2: Dubbel klik op de WIRED Voorwaarde: Meubi moeten in de juiste staat en positie staan. Selecteer hierbij enkel het rechtse getal. Pas dat getal aan naar 9 en vink dan “Huidige Meubi staat” aan.


Stap 3: Dubbel klik op de WIRED Actie: Habbo stapt op meubi. Selecteer hierbij het meubel waarvan je wilt dat deze Habbo’s gaat optellen als er iemand op komt te staan. Wij kozen in dit geval dus voor de sterrentegel.


Stap 4: Dubbel klik op de tweede WIRED Reactie: Meubi wordt geactiveerd. In tegenstelling tot stap 1 klik je hier ENKEL op het rechtse cijfer (9).


Stap 5: Dubbel klik op de Wired Negatieve Voorwaarde: Meubi status komt NIET overeen. Selecteer dan het rechtse nummer (9) en vink dan ‘Huidige Meubi staat’ aan.


Stap 6: Dubbel klik op de tweede WIRED ACTIE: Habbo stapt op meubi. en selecteer net zoals bij stap 3 de tegel waarvan je wilt dat die habbo’s gaat optellen.

VOORBEELD:

Aanmeldstatus

Twitter