Kamer Illusie


Op Habbo zijn er verschillende manieren om een Kamer Illusie te wekken.
In deze tutorial geven we een voorbeeld dat iedereen kan uitvoeren. Voor deze kamer Illusie moet je de Floor Plan Editor niet gebruiken en geen lid zijn van buildersclub.

Stap 1

Open de navigator en druk op de knop kamer maken.

Stap 2

Kies de grote van je kamer. Wij kiezen voor de grootste kamer. Stel dat je toch gebruik maakt van Buildersclub en/of de Floor Plan Editor kun je hierna zelf je kamer nog aanpassen qua grootte.
Voor deze kamer moet je ook wel lid zijn van HabboClub.

Stap 3

Kies de vloer die je wilt gebruiken voor je illusie bij het “1ste verdiep”. Wij kiezen in dit geval voor het grasperkje uit de Country meubelreeks. Dit omdat gras ook handig in gebruik is om te bouwen, bijvoorbeeld bij het overlappen van elkaar.

Stap 4

Om de details bij stap 5 netjes te houden, overlappen we stukjes gras door gras half te overlappen met de huidige grasperkjes (zie voorbeeld hieronder). Op deze manier zullen de stenen afscheiding van stap 5 niet een stukje vloer missen.

Stap 5

Sluit heel dit terrein af rond het gras, buiten het stuk wat met rode lijnen bij stap 4 is aangeduid, daar bouw je het terrein af op het gras. Wij kiezen in dit geval voor het stenen muurtje en het stenen hoekstuk omdat deze dan automatisch zorgt dat dit terrein geblokkeerd is. Bij bepaalde andere afscheidingen kun je er met je habbo gewoon overheen stappen, zorg in zo’n geval dan dat je zorgt dat je er een meubel opzet die het veld afsluit. Het geeft niet dat de afscheiding in het midden niet mooi afsluit, dit werken we in verdere stappen weg.

Stap 6

We beginnen nu aan het creëren van de illusie. Neem een stapeltegel en stel deze in op 3,5. We gaan zo het terrein voorbereiden op de illusie. Zie voorbeelden hieronder.Stap 7

Nu beginnen we aan de illusie alsof er een 2e verdiep is. Begin met tegels te leggen rond de muren die je gebouwd hebt met de stapeltegel, tot je het resultaat volgens het voorbeeld onderaan hebt. Wij gebruiken in dit geval de Kiezelstenen uit de Santorini meubelreeks.


Stap 8

Sluit verder af met het meubel waarmee je het terrein afgemaakt had bij het “1ste verdiep”. In ons geval was dit dus het gebruik van het stenen muurtje en het stenen hoekstuk uit de meubelreeks Country.

Stap 9

Werk je creatie verder af naar keuze, je illusie is af!

Aanmeldstatus

Twitter