Winter Paleis Campagne

De winter komt eraan. De dagen worden korter, het wordt koud, vroeg donker.. Kortom weer om lekker thuis te zitten, bank te hangen, laptop erbij, warme choco, verwarming aan, pantoffels aan, dekentje.. Maar als je naar het Kerstthema kijkt van dit jaar op Habbo zul je koud blijven houden, dit jaar is het thema namelijk Winter Paleis. Niks om lekker warm van te worden, alleen maar sneeuw en ijs.

Gelukkig heeft Habbo genoeg voor ons in petto, zodat we ons tijdens deze koude dagen lekker bezig kunnen houden. Weten wat jou deze campagne allemaal te wachten staat? Lees dan zeker verder.


Winter Paleis Meubels:
De nieuwe meubilijn van deze campagne heet Winter Paleis. Deze meubels zullen de gehele maand december te koop zijn in de Catalogus en te gebruiken zijn in het Builders Club Warenhuis.


Winter Paleis Stoel – 3 credits + 10 diamanten


Winter Paleis Kroonluchter – 6 credits + 10 diamanten

Fruitige Slush Machine – 9 credits + 10 diamanten


Vlijmscherpe Ijsjes / Jack Frost’s Lunch / Sneeuw Balletjes / Dak Ijsjes – 3 credits


Winter Paleis Vloer / Winter Paleis Ramen / Winter Paleis Banier / Winter Paleis Gordijnen – 4 credits


Winter Paleis Boog / Winter Paleis Tafel / Winter Paleis Balkon / Lichtgevend IJs Kristal – 5 credits


Is Dit een Boom – 7 credits


Zeldzaamheden:
Tijdens deze campagne zullen er weer 4 verschillende zeldzaamheden naar Habbo komen. Het gaat om 2 meubels en 2 kledingitems.


Kleding:
Yes! Ook deze campagne komen er weer nieuwe kledingstukken bij in de Catalogus. Zo kun jij jouw Habbo lekker warm aankleden voor deze ijskoude campagne. De kleding zal morgen, Dinsdag 3 december om 13:00 uur in de Catalogus verschijnen.


Craften:
Ja, ook nu is het weer zo ver. We mogen weer craften. De Crafting items zullen Woensdag 4 december om 13:00 uur beschikbaar zijn in de Catalogus. Voor het craften van meubels zul je ook achievement badges ontvangen.


LTD:
Er zal weer een LTD verschijnen deze campagne. Waarschijnlijk weer aan het einde van de maand en helaas is het ook weer een troon.


Bundels:
Maak je borst maar nat, want er komen 2 gloednieuwe bundels aan. De eerste vind je vanaf vandaag, Maandag 2 december al in de Catalogus. Naast 2 nieuwe bundels komen er ook weer 2 oude bundels terug.

– Winterkasteel Bundel
– Donker Bos Bundel
– Prinses Bundel
– Victoriaanse Straat Bundel


Games:
Dit jaar geen 26 games, maar 11 games. Iets meer rust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter