Winnaars Wired Uitdaging: De Games

Winnaars Wired Uitdaging: De Games

Habbo heeft onlangs een nieuwe set Wired Boxen gelanceerd waarmee gamemakers en Wired liefhebbers hun creaties naar een geheel nieuw niveau kunnen tillen.

Deze keer gaven ze je de volledige vrijheid om hen te laten zien wat je ermee kunt doen, of het nu gaat om een minigame, het naspelen van een filmscène, het ontwerpen van een Wired lab of een showroom waar je verschillende Wired effecten kunt weergeven. De beslissing was volledig aan jou!

Een tijdje terug zijn de winnaars van deze Wired Uitdaging Competitie bekend geworden en vanaf vandaag kun je hun games spelen in de Navigator!


Game 1: Ocean Invaders (makers: Wiredspast – Kouris – nander-!)
De bedoeling van deze game is om alle kwallen kapot te schieten. Je schiet pijltjes door op de cirkel onderaan in de kamer te klikken. Let op: de kwallen schieten terug! Zorg er zelf voor dat je niet geraakt wordt. Je kunt jezelf verplaatsen door te klikken op de pijltjes onderaan in de kamer. Voor dit spel krijg je 3 levens en je kunt er zo lang over doen als nodig is.
(:roomid 39421805)

Bijbehorende badge:


Game 2: Mastermind (maker: Body.)
De bedoeling van deze game is om de kleurcode te kraken! Klik op de kleurtegels voor je, dan op een tegel in het veld om hem te laten kleuren en klik op de hendel als je tevreden bent over de combinatie. Je hebt 3 minuten de tijd en 10 pogingen om de code te kraken.
(:roomid 39421804)

Bijbehorende badge:


Game 3: Minesweeper (makers: Cool-guyz – minesweeper – psytec)
De bedoeling van de game is om het veld helemaal weg te spelen. Je kunt met de pijltjes boven en onder de scoreborden kiezen hoe groot je veld moet zijn en hoeveel bommen er aanwezig zijn. Je hebt 30 seconden om dit te doen. Ben je eerder klaar? typ dan :start om te beginnen. Klik op de tegels in het speelveld, zodra je een bom pakt moet je :reset typen om het opnieuw te proberen. Je krijgt 5 pogingen.
(:roomid 39421803)

Bijbehorende badge:

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.