Winnaars verhalencompetitie Denise Helptgraag!

Winnaars verhalencompetitie Denise Helptgraag!

In een spannende competitie, namelijk de Verhalencompetitie Denise Helptgraag, die de Habbo-gemeenschap heeft geïnspireerd met schrijverstalent, heeft Ladybug de hoofdprijs veroverd. Het Habbo Helpcentrum organiseerde deze wedstrijd om spelers de kans te bieden hun schrijverstalent te tonen en tegelijkertijd een dieper begrip te geven van het personage Denise Helptgraag. Hier volgt een samenvatting van de competitie en de aankondiging van de winnaar.

De competitie:
De Verhalencompetitie Denise Helptgraag was een uitdaging voor alle Habbogebruikers om een verhaal te schrijven over Denise Helptgraag, een geliefd personage dat dagelijks in het Habbo Helpcentrum te vinden is om vragen van spelers te beantwoorden. Deelnemers kregen een artikel met achtergrondinformatie over Denise Helptgraag, waarop ze hun verhaal moesten baseren. Deelnemers hadden de vrijheid om Denise Helptgraag een unieke persoonlijkheid te geven en haar verleden en avonturen te verkennen.

Hoofdwinnaar:
Ladybug sleepte de felbegeerde hoofdprijs in de wacht! Ze heeft niet alleen een unieke badge verdiend maar ook een prachtige Schildersezel om haar creatieve kant verder te verkennen.

Top 10:
De volgende Habbo-gebruikers hebben hun schrijftalent laten zien en ontvangen een exclusieve schrijversbadge:
1. Zoutgehalte
2. Haaiii3
3. eviiiii=Perm
4. mirekis
5. wizzie
6. 123arielle456
7. Flashforward1
8. MagicBeautiful
9. xoSorxo
10. Lirva.

Gefeliciteerd aan alle winnaars en alle deelnemers ontvangen ook een welverdiende deelnemersbadge. Blijf genieten van het avontuur dat Habbo te bieden heeft!

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.