Winnaars van de Habbo tekencompetitie ‘Recycle je kledij’ bekendgemaakt!

Winnaars van de Habbo tekencompetitie ‘Recycle je kledij’ bekendgemaakt!

In een spannende competitie van artistiek talent nam de Habbo-community deel aan de opwindende tekenwedstrijd ‘Recycle je kledij’. Deelnemers werden uitgedaagd om bestaande Habbo kledingitems nieuw leven in te blazen en te transformeren tot verbluffende nieuwe outfits. Na een intensieve beoordeling van de inzendingen, is de winnaar bekendgemaakt en zijn ook de top 15 deelnemers geëerd voor hun buitengewone creativiteit.

Hoofdwinnaar: Forgiven imponeert met uniek design
De jury heeft de inzending van Forgiven als de absolute winnaar gekozen. Met een uniek ontwerp dat getuigt van creativiteit en stijl, heeft Forgiven de titel ‘Hoofdwinnaar van de Habbo Tekencompetitie ‘Recycle Je Kledij” verdiend. Als beloning ontvangt Forgiven een exclusief Boormachine Kapsel, een onderscheiding die zijn artistieke triomf markeert.

Top 15 Deelnemers: Een Showcase van Diversiteit en Talent

Naast de hoofdwinnaar heeft de competitie een indrukwekkende top 15 voortgebracht, waarbij elke deelnemer zijn eigen unieke draai gaf aan het thema ‘Recycle Je Kledij’. Hier zijn de namen van de getalenteerde top 15:

1. Forgiven
2. Azure
3. ladybug
4. Weser123
5. MagicBeautiful
6. 123arielle456
7. Chindy
8. FlashForward1
9. Knucklesss
10. xoSorxo
11. Kevin!
12. ikstahierhoor
13. Haaiii3
14. RobbieDaBest
15. jenneben

Elk van deze deelnemers ontvangt een Schattige Toast Rugtas en een Designer’s Schilderezel als erkenning voor hun uitzonderlijke prestaties.

Beloningen en erkenning voor alle deelnemers

Naast de hoofdwinnaar en de top 15 zullen alle geldige inzendingen beloond worden met een exclusieve badge en een schattige baby pinguïn als eerbetoon aan hun deelname aan de tekencompetitie van september.

Met deze tekencompetitie heeft de Habbo-community niet alleen hun artistieke talenten tentoongespreid, maar ook hun betrokkenheid bij milieubewustzijn. Gefeliciteerd aan alle winnaars en deelnemers voor het maken van ‘Recycle Je Kledij’ tot een onvergetelijk evenement!

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.