Welkom in K-Town!

Welkom in K-Town!

Gisteren is er een nieuwe maand begonnen en daarmee ook een nieuwe Campagne! Deze maand neemt Habbo je mee naar Zuid Korea. 

We zijn aangekomen in het land van K-Beauty, K-Drama’s en K-Pop.

Het eerste wat we gaan doen is wat eten pakken. Onze gloednieuwe meubi omvat een scala aan standaard Koreaanse gerechten die je kunt proberen en restaurants die je kan bezoeken. Je moet Koreaanse Fried Chicken absoluut proberen. Het is verrukkelijk lekker.

Nu je buikje rond is gegeten is het tijd om je je accommodatie te laten zien. De nieuwe telepoort van de Metro-ingang is uitgerust om je naar de Seoel Apartments te brengen waar je een maand zult verblijven. Het is zo handig! We houden van een efficiënt treinsysteem.

Nu dat allemaal achter de rug is, is het tijd om de straat op te gaan en erachter te komen waar Korea voor staat! Bekijk alle nieuwe meubi en kleding die we hebben gemaakt om je een echte smaak te geven van de levensstijl en cultuur in een stad als Seoel. We zijn klaar om alles te zien!

Trouwens.. wist je al dat er een badge verstopt zit in de ‘Welkom in K-town kamer’? 

Het enige wat je moet doen is dubbelklikken op de drankjes automaat.

Je ontvangt onderstaande badge:

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.