Welkom in HabboWood!

Lichten, Camera.. Actie!

Welkom in HabboWood. Je betreed de studios van Habbowood en ziet dat er een acteur en actrice gezocht wordt voor de film “The Habbo Games”. Hierin wil je uiteraard je kans wagen en besluit dus om auditie te gaan doen.
Om op auditie te komen moet je eerst voor je de Habbowood studios betreed een soort kennis quizje afleggen. Men is benieuwd wat jij van films kent en via deze quiz bekende filmzinnen kunt afmaken.
Lukt je dit? Proficiat, je mag op auditie komen!
Op auditie zul je enkele opdrachten moeten uitvoeren. Lukt je dit? Nogmaals proficiat, je hebt de rol en je mag meespelen met de film “The Habbo Games”!
De filmrondes starten, en je talent blijft niet onopgemerkt. Je wordt al gauw opgemerkt door het publiek en vind dat je wel een makeover kan gebruiken.
Je succes gaat door, en je mag meedoen aan je grote 2e film, namelijk “Duck Box”. Al snel volgen er nog filmrollen zoals “Finding Frank”.
Door dit fantastische parcours word je genomineerd voor een oscar voor je rol in de film Finding Frank.
Je begeeft je naar deze gala avond waarna de oscars uitgewerkt worden.
Win je een oscar of niet? Wie zal het zeggen. Hopelijk tot bij de afterparty!

SPELUITLEG

Stap 1: Open de navigator, ga naar publieke kamers en betreed de HabboWood kamer of klik hier


Stap 2: Welkom in HabboWood! Begeef je richting de pijlplaten zodat men jouw kennis over films kan testen. Je krijgt van verschillende films een bekende quote/uitspraak te zien waarvan één of meerdere woorden ontbreken welke jij moet aanvullen. Lukt je dit allemaal? Proficiat, dan mag je op auditie komen voor je eerste filmrol!


Stap 3: Je bent op auditie voor je eerste film carrière. Voor je je naar het podium gaat neem dan even een glas melk. Begeef je vervolgens naar het podium waar je de lyrics/songtekst afmaakt van T-Reg.

Je ontvangt volgende badge:


Stap 4:  Je eerste filmcarrière is een feit! Je begeeft je middenin de film “The Habbo Games”. Je moet via de stenen zonder het water te raken de Habbo Waterval Teleporter bereiken. Let wel op, niet alle stenen zijn even veilig. Er is maar 1 juiste weg richting deze teleporters. Stap je op de verkeerde steen moet je weer herbeginnen.


Stap 5: Je filmcarrière lijkt een succes te worden. The Habbo Games is zelf genomineerd voor een Oscar en nieuwe opdrachten stromen binnen. In HabboWood is een fantastisch winkelcentrum voor filmsterren als jouw en om jezelf een nieuwe look te geven! Begeef je eerst richting de kapper en gebruik daar de hendel, vervolgens begeef je je naar de kledingwinkel waar je ook weer de hendel gebruikt, en vervolgens sluit je af met een drankje en hapje in het café waar je de derde hendel hoort te gebruiken. Let wel op: Je mag enkel lopen wanneer de superfans met elkaar aan het praten zijn. Indien er zich eentje omdraait en je bent op dat moment nog aan het stappen door de kamer moet je weer opnieuw beginnen. It’s hard to be a moviestar!


Stap 6: Proficiat, je hebt een filmrol gekregen voor The Maze Runner na je succes bij The Habbo Games!
Zoek in de kamer achter de code om de muur te openen. Dit doe je door op de kamer op iets te klikken waarop je moeten zitten of een voorwerp nemen. Er is maar één juiste manier, aan jouw om de juiste manier te vinden! Let intussen wel op dat de tarantula’s in de kamer je niet raken.
De code gevonden? Typ de code en de muur zal openen waarbij een hendel verschijnt. Haal de hendel over en er zal een teleporter verschijnen voor de volgende kamer!


Stap 7: Je filmcarrière kent geen grenzen, ook je derde film is een feit. Je krijgt de hoofdrol in de film Duckbox!
Gebruik de pijltjesplaten om de boot te leiden naar de ringplaat. Je krijgt hiervoor 1 minuut de tijd. Let wel op dat er enkele rotsen bewegen op het water waardoor deze je het soms wel een pakje lastiger kan maken.


Stap 8: En de opnames van je derde film zitten er ook alweer op! Begeef je snel naar het volgende avontuur.


Stap 9: Je bent gecast door Pixstars voor de film Finding Frank. Bij deze game is het de bedoeling dat je 4 keer Frank terug vind op het veld. Dit doe je door coördinaten te geven zoals bijvoorbeeld D2 of F9. Let op, je hebt hier slechts 30 seconden de tijd voor.

Je ontvangt volgende (rode) panda:


Stap 10: Tijdens je tour door HabboWood kom je langs deze geweldige set van Jurassic Habbo


Stap 11: Welkom op de rode loper! Je bent namelijk uitgenodigd voor de grote Oscar uitreiking. Jij bent onder andere genomineerd voor een Oscar! Ga door de kledingspoort en je zult een gala kostuum dragen. Neem vervolgens plaats in de limousine die je naar de rode loper zal begeleiden. Op de rode loper is het de bedoeling dat je de paparazzi op de rode loper ontwijkt wanneer ze niet naar je kijken. Vervolgens wanneer je van de rode loper vandaan bent moet je ook nog even de camera’s ontwijken om je weg richting de zaal van de uitreiking te begeven.


Stap 12: YES! Je hebt een Oscar gewonnen. Begeef je snel richting het podium en geef een speech via de spreekgestoelte!


Stap 13: Whoohoo, een afterparty! Begeef je op het cirkelige podium en krijg nog een leuke beloning cadeau!

Je ontvangt volgende badge: 

Handige weetjes
– Het evenement is beschikbaar t/m 31 maart 2019
– Je kunt elke dag 1 panda behalen tijdens dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter