Vier samen met de Habbo Ambassadeurs hun 5-jarige bestaan!

Vier samen met de Habbo Ambassadeurs hun 5-jarige bestaan!

Heey Habbo’s,

Op dinsdag 5 november 2019 bestaat het Habbo.nl Ambassadeursproject precies 5 jaar! Tijd om de Bubblejuice uit de kast te halen en de taart aan te snijden, want vier samen met de Habbo Ambassadeurs hun 5-jarige bestaan! Er staan leuke activiteiten op het programma waarbij je zeker aanwezig moet zijn.


Het 5-jarige bestaan van de Habbo Ambassadeurs wordt uitbundig gevierd. De volgende activiteiten worden georganiseerd:

– Het verjaardagsfeest op dinsdag 5 november
Tijd om je beste outfit uit de kast te halen, want dinsdag 5 november barst het feest los in de feestkamer ‘Ambassadeurs 5 jaar!’ van Filomiena. Tijdens deze avond verzorgt HabboMix de muziek en doet ze live verslag van de gebeurtenissen. Zodra je in de feestkamer bent, kun je nu al de eerste badge ‘Ambassadeurs bestaan 5 jaar! ‘ ophalen. Zeg ”Gefeliciteerd ambassadeurs” om deze badge op te halen. Bovendien kun je op de avond van het verjaardagsfeest een extra badge bemachtigen! Want op deze avond verschijnt er een poll waarbij je opnieuw de mogelijkheid krijgt om de Habbo Ambassadeurs te feliciteren. Elke Habbo die een boodschap aan de Habbo Ambassadeurs heeft achtergelaten, wordt later beloond met de Habbo Ambassadeurs infobus badge!

Ambassadeurs 5 Jaar – Felicitatie

– Ga op de foto samen met een Habbo Ambassadeur (Twitter-competitie)
Belangrijk is dat er memorabele momenten worden vastgelegd tijdens het ambassadeursfeest! Mooie herinneringen waar we over 5 jaar naar kunnen terugblikken en opnieuw over praten. Ga daarom op de foto samen met een Habbo Ambassadeur. Meer informatie over de Twitter-competitie vind je in het onderstaande artikel.

Ambassadeurs 5 Jaar – Twitter Competitie

– Het Safety spel
Tijdens een Habbo Ambassadeursverjaardag mag de aandacht aan ‘veiligheid in Habbo’ niet ontbreken! Daarom hebben de Habbo Ambassadeurs twee safety spellen gemaakt, waarbij jouw kennis opnieuw op de proef wordt gesteld en veiligheidstips worden uitgedeeld. Meer informatie over de spellen kun je in de onderstaande artikelen lezen. Let op: Safety spel 2 is nog niet online. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws.

Safety spel 1 

Safety spel 2

Ambassadeurs 5 Jaar – Safety Spel

– Achtergrondinformatie: Wie zijn de Habbo Ambassadeurs van Habbo NL/BE?
Ben je nog niet zo lang een Habbo-speler? Dan vraag je jezelf misschien af wie de Habbo Ambassadeurs zijn en wat ze precies doen. De Habbo Ambassadeurs hebben de taak om nieuwe Habbo’s te verwelkomen in het hotel en hen op weg te helpen. Daarnaast hebben ze de taak om in de openbare ruimtes en in de event- en campagnekamers een oogje in het zeil te houden met het doel dat deze kamers veilig en gezellig blijven. Zij kunnen sancties uitdelen wanneer er ongepast gedrag door een Habbo plaatsvindt. Bijvoorbeeld door een spreekverbod te geven of bij erge overtredingen een Habbo uit de kamer weg te sturen.

Wie zijn de Habbo Ambassadeurs?
Het Habbo.nl Ambassadeursteam bestaat op dit moment uit 10 ambassadeurs:

  • Cola-fless (Master Ambassadeur)
  • .:Red-Bull:. (Master Ambassadeur)
  • Turti (Master Ambassadeur)
  • Slimmeke1
  • Iza620
  • Mr.mayhem2
  • Supertippie
  • .Tets
  • .:Pink-Girl:.
  • marioneke43

De feestkamer 

 

 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.