Vier Koningsdag met de Habbo Fansites!

Vier Koningsdag met de Habbo Fansites!

Koningsdag vier je thuis samen met de officiële Habbo fansites!

Hoera! Het is Koningsdag!
Koning Willem-Alexander is jarig! Al ziet die verjaardag er dit jaar een beetje anders uit dan normaal… Doordat we voorlopig allemaal thuis moeten blijven wordt Koningsdag eerder (blijf in je) Woningsdag. Dat houdt ons echter niet tegen om de verjaardag van de Koning te vieren, maar dan gewoon in het Habbo hotel! De Habbo fansites hebben tal van leuke activiteiten voor je klaarstaan. Meedoen kan tot en met Donderdag 30 april.

Hoe ver kan jij een toiletpot weggooien? 
Onze koning deed het je al voor, hij gooide een toiletpot met veel macht door de lucht met als doel hem zo ver mogelijk weg te gooien. Nu iedereen thuis moet blijven, zou die toiletpot dit jaar op de grond blijven staan. HabboMix brengt daar echter verandering in. Ga naar deze kamer, warm je op en gooi de toiletpot zo ver als je kan! Zo win je misschien wel een leuke badge of een oranje zeehond!

 of

Hoe goed is jouw coördinatievermogen?
Koningsdag is ook het moment om een oudhollands spelletje te spelen. Ken je dat spelletje nog dat je vroeger altijd speelde op kinderfeestjes? Het idee is simpel: prik de staart geblinddoekt op de juiste plek op de ezel en je wint! Inderdaad, ezeltje prik! HabboFever neemt jou graag terug mee naar je kindertijd, ga snel naar de kamer en speel het spel! Je kan er een leuke badge mee winnen.

Hoe goed is jouw kennis over Koningsdag?
Al laatste is Koningsdag de ideale kans om jouw kennis over alles wat te maken heeft met de Koning te testen! Ga snel naar deze kamer en test je kennis in deze leuke quiz die HabboFever voor je klaar heeft staan. Zo kan je ook de laatste Koningsdagbadge aan je collectie toevoegen!

Veel plezier en veel succes!
– HabboFever & HabboMix 

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.