Vier Kerst met de Fansites!

Het jaar afsluiten doe je samen in Habbo met de fansites!

Wauw! Wat een fantastisch jaar hebben we achter de rug in het Habbo hotel! Tal van events, nieuwe meubelcollecties, leuke campagnes en super veel Habbo’s die we opnieuw mochten verwelkomen in het Hotel! In het echte leven zag het jaar er helaas ietsje minder goed uit en het dreigt ook in mineur te eindigen. Om er toch voor te zorgen dat jij 2020 goed kan afsluiten, organiseren we nog een laatste knalevent!

Dit jaar viert niemand Kerst alleen!

Kerst dreigt voor velen een beetje eenzamer te worden, maar dat geldt niet voor de Habbo spelers! Wij vieren gewoon met zijn allen gezellig online! HabboFever en HabboMix nodigen je nog graag een laatste keer uit in een superleuk event met maar één doel: ervoor zorgen dat niemand een eenzame Kerst beleeft! Kerstliedjes zingen, de dieren helpen in het asiel, cadeautjes maken, een echt kerstdiner… het komt allemaal voorbij tijdens dit laatste spetterende event!

Waar wacht je op? Verzamel je vrienden, ga snel naar de startkamer en beleef een Kerst om nooit te vergeten in het Habbo Hotel!

PS: Omdat dit event best lang is, hebben we twee checkpoints ingebouwd. Op deze plekken kan je pauzeren en later verder spelen! Je kan meespelen tot en met 31/12/2020 20:00. Tijdens het event kun jij maar liefst 3 badges en de laatste ontbrekende zeehond winnen om jouw collectie compleet te maken!

Let op: We raden je aan om dit event te spelen via Flash en niet via de Beta versie.

En dan rest ons nog maar één ding: We wensen je gezellige Kerstdagen toe en een spetterend nieuwjaar waarin de beste dagen uit 2020, de slechtste uit 2021 mogen zijn.

— HabboFever, HabbMix & Habbo Staff.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter