Vier de 16e Verjaardag van Habbo met de Fansites en BaW

Hiep Hiep Hoera!

Dinsdag 11 februari is het precies 16 jaar geleden dat Habbo NL/BE haar deuren opende. Sinds 2004 is Habbo een goedlopende community voor jong en oud.

Een 16e verjaardag is er niet zomaar eentje, maar eentje om naar uit te kijken! Ook dit jaar zijn de officiële fansites er weer bij. Zowel HabboMix als HabboFever hebben een leuke game gemaakt voor deze gelegenheid. Waar wacht je nog op? Vier samen met ons Habbo’s 16e
verjaardag! Speel de spelletjes en feest daarna verder in de speciale feestkamer gemaakt door Jenneben, onze President Builder!

In de feestkamer ontvang je onderstaande badge:

 Gemaakt door: Mr.Mayhem2

HabboMix:
Niets is leuker dan samen een spelletje spelen om de verjaardag van Habbo te vieren! In deze spannende game van HabboMix is het de bedoeling om te overleven in het veld, zonder geraakt te worden door de vuurdraken. Elke tegel waarop je stapt verandert echter van kleur, zodra hij rood is mag je deze niet meer gebruiken. Op deze manier wordt het speelveld ook steeds kleiner en kan de draak je makkelijker vangen! Aan het einde van het spel kan één Habbo een fantastisch leuke badge bemachtigen!

Bij HabboMix ontvang je onderstaande badge:

 Gemaakt door: JustMango

HabboFever:
Een feest is geen feest zonder versiering en hapjes. Daarom is het in de game van HabboFever de bedoeling dat je de decoratie, cadeautjes, hapjes en drankjes verzamelt. Breng met behulp van pijlplaten de bot naar de kleurtegels om de ballonnen, vlaggetjes, taart, drankjes en cadeautjes
te verzamelen. Als jou dit lukt binnen de tijd win je een fantastische badge!

Bij HabboFever ontvang je onderstaande badge:

 Gemaakt door: .:Pink-Girl:.

Proost met ons mee en haal je bobbasap in de Feestkamer! In de Feestkamer vind je 2 teles. Via deze teles kun jij naar de games van HabboMix en HabboFever gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter