Verzamel Katten: Kat Leon in Cake

Verzamel Katten: Kat Leon in Cake

Habbo Hotel introduceert deze maand acht schattige katten om te verzamelen, waarvan de vijfde, genaamd “Kat Leon in Cake”, nu verkrijgbaar is in de catalogus onder de categorie ‘Meubi’ > ‘Nu populair’ > ‘Verzamelobject: Kat Leon in Cake‘.

Kat Leon in Cake kost  8 credits +  10 diamanten. De prijzen van de overige katten zijn nog niet bekend, maar zullen waarschijnlijk even duur zijn als de overige. Houd de catalogus (of HabboFever) in de gaten voor meer informatie!

Wat geweldig is aan deze kattenverzameling is dat je bij aankoop van elke kat een fantastische bijbehorende badge krijgt, en als je uiteindelijk alle katten weet te verzamelen, dan ontvang je een GRATIS DIY Krabpaal! Wees er snel bij, want Kat Leon in Cake is slechts 48 uur beschikbaar in de catalogus, dus begin vandaag nog met het verzamelen van deze schattige katten, voordat ze weg zijn!

Geschreven door heuwel

1 Comment

  1. Reply

    Wat een lekker ding, die gingerkat! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.