Terugkeer van Huisdieren-Items in Habbo!

Terugkeer van Huisdieren-Items in Habbo!

Habbo heeft zojuist een overvloed aan oude huisdieren-items opnieuw geïntroduceerd, waarmee de nostalgische herinneringen aan vroeger weer tot leven komen.

Oude achievements herleven!
Habbo heeft zojuist een aantal oude achievements uit het archief gehaald. Jeetje, dat is echt heel lang geleden! Je kunt ze allemaal vinden in het Achievements-gedeelte. Ga snel kijken en herleef die gouden momenten met je favoriete huisdieren!

PetReactivation Achievements promo

Nieuwe Huisdieren Quests
Habbo introduceert een gloednieuwe quest om de terugkeer van deze oude huisdieren-items te vieren. Voltooi een reeks taken en win een exclusieve badge. Activeer de quest in het Quests-venster in de Classic Client en begin aan dit spannende avontuur!

Belangrijk om te weten: De Quests-functie is alleen beschikbaar in de Classic client. Voltooi deze quest niet in de Moderne Client of via de mobiele app.

Korting op huisdieren en huisdiervoer
Het is een bijzondere dag in Habbo, vooral voor degenen die jarenlang consistent om de terugkeer hebben gevraagd op social media. Habbo waardeert jullie geduld enorm en biedt deze speciale traktatie als dank. Mis deze kans niet om je virtuele huisdieren te verwennen!

Alsof dit alles nog niet genoeg is, is er nu ook een superleuk Habbo Huisdieren Park geopend, gemaakt door Pulx van Habbo.com!

Dus, Habbo-liefhebbers, duik snel in de wereld van huisdieren, quests en nostalgische achievements. Het feest is begonnen, en het wachten is beloond! 🎉

Geschreven door Chindy

1 Comment

  1. Reply

    😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.