Sunlight City Game 3: Energiecentrale

Sunlight City Game 3: Energiecentrale

Heey Habbo’s,

Vandaag is Sunlight City Game 3/6 geopend! In dit artikel leggen we jou uit hoe het spel werkt.


Stap 1: Ga naar de [SLC] Energiecentrale kamer van Filomiena.


Stap 2: De Zonne-Gremlins hebben de energiecentrale bereikt en vervolgens de energiecentrale uit bedrijf gehaald door de kabels door midden te breken. Daarna zijn ze zachtjes weggeslopen uit de energiecentrale en vervolgens ontsnapt. Nu is het aan jou de taak om de gebroken kabels in de energiecentrale te herstellen. Het is de bedoeling dat je eerst de naar de ingang van de energiecentrale loopt. In de onderstaande afbeelding zie je de route weergeven die je moet afleggen om de Glazen Voordeur te bereiken. Let op dat je niet gezien wordt door de bewakers in de bewakingstorens. Zodra het licht van de bewakingstoren uit is, kun je vooruit lopen. Word je gezien? Dan word je teruggestuurd naar het beginpunt van de route en moet je opnieuw de route afleggen. Wanneer jij met succes de Glazen Voordeur bereikt, ga dan verder naar stap 3.


Stap 3: Je bent nu in de energiecentrale gekomen. Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Het is nu de taak aan jou om de gebroken kabels te herstellen met de hulp van de bot Kenneth. Je bestuurt hem via de pijlplaten naar de gebroken kabels toe. Zodra Kenneth over een gebroken kabel loopt, wordt deze hersteld. In totaal moet je drie kabels repareren en vervolgens Kenneth begeleiden naar de bruine hendel. Voor het spel heb je slechts +/ 50 seconden speeltijd, waardoor de moeilijkheidsgraad op een hoog niveau ligt. Je moet in een stuk doorlopen en vervolgens naar Kenneth op tijd bij de hendel laten staan. In de onderstaande afbeelding hebben we in cijfers aangegeven welke routevolgorde de meeste kans van slagen geeft. Indien jij met succes de game haalt, dan word je beloond met de Sunlight City 3 badge + 3x Gerecycled Plastic.

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.