Sprookjes Pasen in Habbo

Het is bijna april, en dat betekent dat het bijna Pasen is! Vandaag is Habbo alvast begonnen met de Paas campagne. Je vindt op dit moment enkel de oude klassieke Paas meubilijnen terug in de catalogus. Vanaf Maandag 1 april zal de nieuwe Paas meubilijn toegevoegd worden aan de catalogus. Ook vind je vanaf dan de eerste van de maar liefst 4 nieuwe Paasbundels. Benieuwd wat je verder allemaal te wachten staat deze maand? Lees dan zeker verder!

Dit jaar staat Pasen in het teken van magische wezens, oude verhaalboeken en Sprookjes. Sneeuwwitje en de zeven dwergen, roodkapje, …  Maak je klaar om op een magische reis te gaan!

Laten we beginnen met wat er op dit moment al te vinden is in het hotel: de oude klassieke Paas meubilijnen. Deze vind je in de catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Classic Paas Meubi‘. Zoals de naam al zegt vind je hier alle klassieke Paas meubels van de beginjaren van Habbo, maar ook de meubels van de daarop volgende Paas Campagnes. Denk hierbij aan Candyland, Boerderij en Tuin.

Sprookjes Pasen Meubels:
Deze meubels zullen zoals eerder vermeld in dit bericht Maandag 1 april aan de catalogus toegevoegd worden.

Sprookjes Pasen Kleding:
De kleding zal waarschijnlijk Dinsdag 2 april in de catalogus verschijnen.

Zeldzaamheden:
Er zullen deze maand 4 zeldzaamheden naar Habbo komen: de Regenboog Boskip, Betoverend Vossenpak (kledingstuk), Sprookjesbos Boomschommel en tot slot de Sprookjesbos Krans (haar accessoire).

LTD:
De eerste LTD van 2019 is een feit! Ergens in april zal de Wilde Bloemen Troon te koop zijn.

Bundels:
Er zullen deze maand maar liefst 4 gloednieuwe Paas bundels naar Habbo komen! Deze kun je verwachten op Maandag 1, 8, 15 & 22 april.

– Grootmoeder’s Boshuis Bundel
– Teatime in Wonderland Bundel
– Zeven Dwergen Bundel
– Habbelijntje’s Bos Bundel

Games:
Je krijgt deze maand de kans om vier sprookjes games te spelen. Roodkapje, Sneeuwwitje, Duimelijntje en Alice in Wonderland komen allemaal naar Habbo. Voltooi alle vier de verhalen om alle 13 sprookjes badges te verzamelen. Tijdens sommige games zullen er ook geheime badges te vinden zijn, let dus goed op! Houd deze maand de navigator in de gaten om te zorgen dat je niets mist!

24-uurs Meubels:
Op verschillende momenten in april zal er gedurende 24 uur een brede selectie van sprookjesachtige meubi en magische sprookjeswezens beschikbaar zijn. Houd het hoteloverzicht in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter