Sprookjes Games – Sneeuwwitje Hoofdstuk 3

Heey Habbo’s,

Vandaag is het derde hoofdstuk van het sprookje Sneeuwwitje geopend. Houd Habbofever in de gaten om te zien wanneer er een nieuwe game opent en wat je hiervoor moet doen, zo hoef jij geen enkele badge te missen. Om het overzichtelijk te houden voor iedereen hebben wij een Sprookjes Games Overzicht gemaakt. Hierin vind je de links naar alle Paasgames, zodat je niet heel de homepage moet doorzoeken. Veel speel plezier toegewenst!

 


Stap 1: Ga naar de [EFT] Sprookjes Startkamer van Filomiena.

Stap 2: Stap op de oranje kleurtegel.

Stap 3: Ga door de teleport.

Stap 4: Ga door de teleport bij nummer 3.


Het spel: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Sneeuwwitje ligt in een diepe slaap, doordat ze een giftige appel heeft gegeten. De Prins wil haar redden. Daarom heb jij de taak gekregen om hem naar Sneeuwwitje te begeleiden, zodat hij haar wakker kan kussen. Je begeleidt de Prins naar Sneeuwwitje via de controller aan de rechterzijde van de kamer. Tijdens de tocht naar Sneeuwwitje moet hij de vier rode kleurtegels passeren. Voor het spel heb je ongeveer 5 minuten de tijd.

Het kleurenschema van de controller

  • Gele kleurtegel: de Prins loopt naar voren.
  • Groene kleurtegel: de Prins loopt naar links.
  • Rode kleurtegel: de Prins loopt naar rechts.
  • Roze kleurtegel: de Prins loopt naar achteren.

 

Zodra je op een kleurtegel loopt, moet je de stand van de kleurtegel rechts bekijken (op het voorbeeld is deze nu groen). We houden even dit voorbeeld aan. Dit betekent dat de Prins alleen naar links loopt zodra je op de controller ook op de groene kleurtegel stapt. Houd daarbij rekening waar de Prins in de kamer staat, want hij moet de vier rode kleurtegels passeren en groen maken. Een rode kleurtegel kleurt groen wanneer de Prins op de rode kleurtegel staat. Je wint het spel zodra alle kleurtegels groen zijn. Haal vervolgens de hendel bij de controller over om de badge in ontvangst te nemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter