Sprookjes Games – Roodkapje Hoofdstuk 2

Sprookjes Games – Roodkapje Hoofdstuk 2

Vandaag is het tweede hoofdstuk van het 3e sprookje geopend, namelijk Roodkapje. Houd Habbofever in de gaten om te zien wanneer er een nieuwe game opent, wat je hiervoor moet doen en of er geheime badges te halen zijn. Zo hoef jij geen enkele badge te missen. Om het overzichtelijk te houden voor iedereen hebben wij een Sprookjes Games Overzicht gemaakt. Hierin vind je de links naar alle Paasgames, zodat je niet heel de homepage moet doorzoeken. Veel speel plezier toegewenst!


Stap 1: Ga naar de [EFT] Sprookjes Startkamer van Filomiena.

Stap 2: Stap op de rode kleurtegel.

Stap 3: Ga door de onderstaande teleport.
.

Stap 4: Ga door de teleport bij nummer 2.

Stap 5: Ga door de onderstaande teleport.

Stap 6: Vervolg je weg naar de overkant en stap door de volgende boomteleport.

 


Stap 7: De hongerige wolven zijn terug van weggeweest en zijn genadeloos. Zij doen er alles aan om Roodkapje te pakken te krijgen. Het is haar echter gelukt om de overkant te bereiken, maar dit ging niet zonder slag of stoot. Voor jouw staat dezelfde uitdaging te wachten. Je hebt slechts 2 minuten de tijd om de hongerige wolven te ontwijken en de overkant van de kamer te bereiken. Zodra een wolf jou aantikt, dan moet je helaas wachten totdat een nieuw spel begint. Het is de bedoeling dat je heelhuids bij de rechter boomteleport terechtkomt. De twee heggenpoorten dichtbij de kuiptuin gaan open nadat de timer 10 seconden is gestopt. De twee heggenpoort die naar de rechter boomteleport leiden, gaan pas open zodra de timer stopt.


Stap 8: Loop door de onderstaande teleport

Stap 9: Loop richting het bed van grootmoeder om de onderstaande badge te ontvangen.
Badge

 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.