Sprookjes Games – Habbelijntje – hoofdstuk 1

Vandaag opende het eerste hoofdstuk van het 2e sprookje, genaamd Habbelijntje. Wanneer de volgende game open gaat is nog niet volledig duidelijk. Vermoedelijk zal dit gaan over het eerste hoofdstuk het 3e sprookje. Houd Habbofever in de gaten om te zien wanneer er een nieuwe game opent, wat je hiervoor moet doen en of er geheime badges te halen zijn. Zo hoef jij geen enkele badge te missen. Om het overzichtelijk te houden voor iedereen hebben wij een Sprookjes Games Overzicht gemaakt. Hierin vind je de links naar alle Paasgames, zodat je niet heel de homepage moet doorzoeken. Veel speel plezier toegewenst!


Stap 1: Ga naar de [EFT] Sprookjes Startkamer van Filomenia.

Stap 2: Ga doorheen de teleport bij nummer 2.

.

Stap 3: Ga doorheen de eerste teleport.

Stap 4: Sluit aan in de rij en wacht geduldig tot jij aan de beurt bent.


Speluitleg: Habbelijntje is gevangen genomen en jij moet haar helpen bevrijden. In de kamer zijn 2 paar vlinders en 2 paar clownsvissen verstopt en zij kunnen habbelijntje bevrijden! Het is aan jou om ze te vinden. Als je op een vlinder/clownsvis stapt, zeg je “Help habbelijntje”. Opgelet: De clownsvissen zijn verstopt in de kamer en moet je eerst via een geheime manier openen! De kamer is in 2 delen opgedeeld en de enige manier om van de ene naar de andere kant te gaan is via de Rode paddenstoel! Wanneer je de vlinders en vissen gevonden hebt, loop je naar de molen in de kamer. Naast deze molen staat een hendel die jij meermaals moet activeren om habbelijntje tot de andere kant van de rivier te brengen. Voor deze game heb je maar 2 minuten de tijd. Als jou dit gelukt is, ontvang je een mooie badge.

 

De clownsvissen:
Stap 1: Stap op de bruine paddenstoel (1), hierdoor zal het eerste paar clownsvissen onder de boom (2) tevoorschijn komen!
Zeg “help habbelijntje” als je op de vissen staat.

Stap 2: Activeer de hendel die verstopt zit in de bloemen. Hierdoor komt het 2e paar clownsvissen tevoorschijn! Zeg “help habbelijntje” als je op de vissen staat.

De vlinders:

Stap 3: De eerste vlinders bevinden zich achter de boom met de vogeltjes. Zeg “help habbelijntje” als je op de vlinders staat.

Stap 4: De laatste vlinders bevinden zich achter deze bambie. Zeg “help habbelijntje” als je op de vlinders staat.

 

De molen:

Stap 5: Ga naar de molen en activeer de hendel meermaals. Hierdoor zal habbelijntje doorheen de rivier varen tot het einde van de rivier!

 

Wanneer je het einde van de rivier bereikt, ontvang je de badge.

2 thoughts on “Sprookjes Games – Habbelijntje – hoofdstuk 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter