Schedel 1/6 verkrijgbaar in de Catalogus: Bloemetjes Festival Schedel

Heey Habbo’s,

Vanaf vandaag kun je beginnen met het verzamelen van de Bohemian Schedels! Deze maand komen zes verschillende Bohemian Schedels in de Catalogus. Iedere schedel bevat een eigen badge en is slechts 24 uur verkrijgbaar in de Catalogus. Er is geen vaste verschijningsdatum. Houd daarom onze website in de gaten voor de laatste updates! Indien jij aan het einde van de maand alle zes schedels hebt gekocht, dan word je beloond met de Schedel Verzamelaars Badge.


Gisteren (6 juni) is de eerste Bohemian Schedel van de zes in de Catalogus verschenen. De Bloemetjes Festival Schedel kost 7 Credits + 10 Diamanten. Bij de aankoop van de Bloemetjes Festival Schedel krijg je ook een bijbehorende badge geleverd. Doordat gisteren de badge niet gekoppeld was in de Catalogus, verwijderde Habbo de schedel uit de Catalogus. Vandaag (7 juni) is omstreeks 10.30 de schedel opnieuw teruggeplaatst in de Catalogus. Het is niet met zekerheid te zeggen wanneer de schedel uit de Catalogus verdwijnt. Houd er rekening mee dat de Schedel uiterlijk morgen (7 juni) 13.00 uit de Catalogus wordt gehaald. Haal de schedel op tijd in huis, voordat hij definitief verdwenen is!


6 juni

Update 1  [13.44]: Habbo heeft vergeten de bijbehorende badge te koppelen aan de zeldzaamheid in de Catalogus. Tijdelijk is de schedel daardoor uit de Catalogus gehaald.

Update 2 [16.47]: Alle Habbo’s die eerder deze middag de Bloemetjes Festival Schedel hebben gekocht, waarbij de badge ontbrak: deze Habbo’s ontvangen later de badge in hun inventaris. De schedel is nog niet teruggekeerd in de Catalogus. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates!

Update 3 [17.34]: Habbo geeft aan dat de Bloemetjes Festival Schedel terugkomt in de Catalogus nadat het probleem met de badge is opgelost. De schedel is op donderdagavond niet meer teruggekeerd, waardoor de kans bestaat dat de schedel op z’n vroegst op vrijdag 7 juni om 13.00 terugkeert. Ook bestaat de mogelijkheid dat Habbo de schedel op een andere dag opnieuw in de Catalogus plaatst.

7 juni

Update 4 [10.30]: De Bloemetjes Festival Schedel is teruggekeerd in de Catalogus.


2 thoughts on “Schedel 1/6 verkrijgbaar in de Catalogus: Bloemetjes Festival Schedel

    1. Hoi Akke,

      Dat klopt inderdaad! Rond 13.00 verscheen de Bloemetjes Festival Schedel in de Catalogus en is rond 13.45 uit de Catalogus gehaald door Habbo. De reden is dat Habbo de bijbehorende badge niet had gekoppeld aan de schedel in de Catalogus. Hierdoor kregen Habbo’s bij de aankoop niet de bijbehorende badge geleverd. Doordat Habbo eerst de fout wil herstellen, wordt de schedel op een later moment in de Catalogus geplaatst. Zodra er meer informatie is, passen we dit artikel aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter