Safer Internet Day – Alleen maar Positieve Vibes!

Naast de 16e Verjaardag van Habbo Nederland/België, is het vandaag ook Safer Internet Day. Safer Internet Day is de dag voor veiliger internet. Safer Internet Day wordt sinds 2004 jaarlijks begin februari gehouden.

Helaas zijn er nog steeds vaak scam mails in omloop. En helaas trappen ook nog veel jongeren, maar ook zeker ouderen mensen hierin. Safer Internet Day wilt samen met jou zorgen voor een veiliger internet en jullie waarschuwen voor dit soort scam mails en mooie praatjes.


Stap 1: Ga naar de [SID] – Alleen maar Positieve Vibes! kamer van Filomiena. Op dit moment staat de kamer nog niet onder publieke kamers, maar je kunt hem wel vinden bij ‘alle kamers’ als je zoekt op Filomiena. Of klik op de link hierboven om direct naar de kamer te gaan.

Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 3: Ga voor de bots staan om ze weg te sturen. Als de zwarte ruimtesluis opent loop je door naar het volgende deel. Voor elk deel heb je 8 seconden de tijd. Het parcours heeft verborgen stoelen, je zult dus niet in 1x kunnen lopen. De plekken met verborgen stoelen zijn aangegeven op de screen.

Stap 4: Haal de vloerhendel over om je badge en donkergrijze zeehond in ontvangst te nemen.

Stap 5: Ga door de teleport.

Stap 6: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent.

Stap 7: Het is de bedoeling dat je 9 gekke speelgoedjes door laat gaan. Als je ze blokkeert ben je af en moet je opnieuw aansluiten in de rij. Als je 9 speelgoedjes door heb gelaten, haal dan de vloerhendel over om door te gaan naar het volgende deel.

Stap 8: Het is de bedoeling dat je de bot 5x raakt met de kogels. Dubbelklik op het kanon om de kogels af te vuren. Je kunt het kanon verplaatsen door te lopen op de andere tegel. Als je 5x de bot hebt geraakt, haal dan de vloerhendel over om je badge en donkergrijze zeehond in ontvangst te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter