Rood VS Blauw – [GGJ] 4v4 Base Invaders

Als je op zoek bent naar een vriendschappelijke competitie en een kans om te pronken met je geweldige vaardigheden voor het bouwen van games, dan heeft Habbo het perfecte evenement voor jou!

Vanaf vandaag, Woensdag 10 juni opent Habbo in totaal vijf verschillende games waarin twee teams zullen strijden om de titel van “Beste Habbo Crew”.

Er zijn vijf nieuwe badges beschikbaar die je kunt verzamelen en elke Habbo kan zijn of haar team helpen om punten te verdienen door elke game zo vaak mogelijk te winnen.

Aan het einde van het evenement (13 juli) worden de punten van alle wedstrijden toegevoegd en ontvangt iedereen van het winnende team een exclusieve badge EN een Smaradgroene Zeehond.

 +

Moge het beste team winnen!


Stap 1: Ga naar de [GGJ] 4v4 Base Invaders kamer van Filomiena.

Stap 2: Haal de vloerhendel over. Je krijgt het rode of blauwe team toegewezen.

Stap 3: Draag de badge van jouw team om deel te kunnen nemen aan de game.

 OF

Stap 4: Stap op de pijlplaten om aan te sluiten in de rij.

Stap 5: Wacht in de rij tot je aan de beurt bent. Het spel kan met 4 personen per team gespeeld worden, maar ook met minder.

Stap 6: Het is de bedoeling dat je naar de overkant loopt en de kleurtegels van de tegenstander veranderd in jouw kleur. Dit doe je heel makkelijk door op de kleurtegels te stappen. Maar pas op, wanneer iemand de hendel gebruikt, zullen de kleurtegels paars kleuren. Als je een paarse kleurtegel raakt word je naar de death zone gestuurd. Je kunt iemand uit de death zone bevrijden door op de groene knop te klikken. Je hebt 3 minuten om het spel te winnen. Bij gelijkspel wint er niemand. In de afbeelding hieronder zijn alle kleurtegels blauw, blauw heeft in dit geval dus gewonnen.

Indien je in de death zone bent beland en iemand haalt de groene knop over, gaat die sci-fi lamp naar beneden. Er kan echter maar één Habbo terug naar het spel. Dit kan dus ook de tegenstander zijn. Wees dus snel!

Stap 7: Indien je in het winnende team zit, mag je nog een keer met jouw team het spel spelen. Haal de vloerhendel over om je badge te ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter