Regenboog Draak Lamp LTD

Regenboog Draak Lamp LTD

Habbo’s zeuren er al jaren om bij Sulake, een regenboog draak. Vorige week heeft Habbo bekend gemaakt dat deze regenboog draak werkelijk wordt. Het designers team van Habbo heeft hun uiterste best gedaan om de klassieke zeldzaamheid om te toveren in mooie regenboog-kleuren. Precies zoals velen wilden.

Om 17:00 uur vanmiddag was het dan eindelijk zo ver. Het lange wachten en het stessen is voorbij, want vanaf nu kan deze geweldige draak van jou zijn! Omdat die zo gewild is, heeft Habbo besloten een hoog aantal in de verkoop te gooien (360 stuks), wat ergens best spijtig is. Ook hangt er een behoorlijk prijskaartje aan van maar liefst 1000 Credits + 100 Diamanten. Weerhoudt dit jou er niet van er toch ééntje, of meerdere, te kopen? Dan kun jij deze LTD vinden in de Catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Zeldzaamheden‘ -> ‘LTD Zeldzaamheden‘. De Regenboog Draak Lamp staat waarschijnlijk tot en met Zaterdag 25 september 13:00 uur in de Catalogus, maar dit wilt niet zeggen dat je ook tot dan de kans hebt om de draak te kopen. Het kan namelijk voorkomen dat de draak voor die tijd uitverkocht is! Bij aankoop ontvang je ook een mooie regenboog draak badge.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.