Red de dieren van Habbagascar

Red de dieren van Habbagascar

ROAR!
Martin de zebra, Anton de leeuw, Gaby het nijlpaard en Melvin de giraffe wonen in Habbo Park Zoo. Daar treden ze op voor de bezoekers. Anton is de grote ster en vindt het geweldig in de dierentuin, terwijl Martin een midlifecrisis krijgt en wilt ontsnappen om in de wildernis te leven.

Op een nacht is het Martin gelukt om samen met een paar andere dieren te ontsnappen. Ook Anton wilt nu ontsnappen met Gaby en Melvin om Martin terug te halen naar de dierentuin. Anton is vooral bang dat Martin domme dingen gaat doen en alle dieren overgeplaatst zullen worden. Dat wilt Anton niet. Hun ontsnap avontuur was helaas niet voor lange duur, want de dieren worden verdoofd en gevangen genomen.

De dieren zitten opgesloten in houten kisten die op een vrachtschip staan. Onderweg vallen alle kisten met de dieren van het vrachtschip af en spoelen ze aan op het eiland Habbagascar. Daar ontmoeten Anton, Martin, Gaby en Melvin andere dieren. 

Het avontuur in de wildernis kan nu beginnen voor de dieren, maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Sinds de dieren niet meer gevoerd worden en op zoek moeten naar hun eigen voedsel begint het jachtinstinct van Anton de leeuw het over te nemen.. hoe gaat dit aflopen?

Om daar achter te komen zul je moeten deelnemen aan ons Habbagascar event. De dieren hebben namelijk jouw hulp nodig om dit verhaal tot een goed eind te brengen. Er staan 2 badges en een zeehond van de maand oktober op jou te wachten! Duik in de film van Madagascar >>

Meedoen met dit event kan tot en met Zondag 4 oktober 23:59 uur.

— Habbo Staff & HabboFever 

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.