Pride Amsterdam 2019: Pride Park – Game

Pride Amsterdam 2019: Pride Park – Game

Heey Habbo’s,

Aankomend weekend vindt de Gay Pride in Amsterdam plaats. Habbo viert ook in volle glorie de Pride mee, want vandaag is de Pride Amsterdam 2019 BAW-game geopend. Gemaakt door onze eigen Jenneben! In het Pride Park staat jou een uitdaging te wachten. Ben jij er klaar voor? In dit artikel leggen we uit hoe het spel werkt.


Stap 1: Ga naar de ‘Pride Amsterdam 2019: Pride Park‘ kamer van Filomiena.


Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Zodra het spel begint, is het de bedoeling dat je alle gekleurde areapoorten opent. Hierdoor maak je de weg vrij naar het podium en kun je jouw prijs in ontvangst nemen. Je opent bijvoorbeeld de gele areapoorten wanneer je op de pijlplaat voor de gele kleurtegel stapt. Volg deze stap ook bij de andere kleuren. Via de Banzai Teleporttegels kun je naar de verschillende kleurtegels bereiken. Voor het spel heb je slechts 1 minuut de tijd. Haal jij niet op tijd het podium? Dan moet je helaas opnieuw aansluiten in de rij en opnieuw een kans wagen.


Stap 3: Zodra je alle gekleurde areapoortjes hebt geopend, loop dan richting de ringplaten. Je wordt beloond met de Happy Pride 2019! badge en de Oranje Panda.

 

 

Happy Pride Habbo’s!

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.