Pet Sanctuary Room Bundle

Pet Sanctuary Room Bundle

De Pet Sanctuary Bundle is zojuist beschikbaar in de catalogus. Deze bundel creëert de ideale plek voor je virtuele huisdier en biedt een overvloed aan voorzieningen om hun welzijn te bevorderen. Laat je verblijf bloeien met diverse opties voor huisdierenvoeding, water, hooi, een fontein, zachte kussentjes, drinkbakjes, en zelfs bananen!

De Pet Sanctuary Bundle is ontworpen als een paradijs voor virtuele huisdieren, waardoor Habbo-gebruikers de mogelijkheid krijgen om een speciale plek te creëren waar hun digitale metgezellen kunnen ontspannen en genieten van alle comfort. Met een scala aan accessoires en decoraties kunnen Habbo’s hun eigen unieke huisdieromgeving samenstellen.

Voor slechts 99 credits  kunnen spelers de Pet Sanctuary Bundle aanschaffen en hun virtuele huisdieren trakteren op een scala aan luxe voorzieningen. De bundel is daarnaast ook beschikbaar via de Habbo Winkel.

Bij aankoop van de bundel ontvangt je onderstaande badge:

Haast je en verwen je virtuele huisdieren vandaag nog met de Pet Sanctuary Bundle, want de bundel is slechts beperkt beschikbaar.

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.