Opnieuw dubbele Creditsactie in Habbo!

Heey Habbo’s,

Het is weer katjing-katjing-tijd, want Habbo heeft opnieuw een dubbele Creditsactie gestart!

Dubbele Credits + Diamanten
Heb je de laatste tijd veel uitgaven in Habbo? Grijp dan nu jouw kans om je Habbo-portefeuille voordelig bij te vullen, voordat de aanbieding verdwenen is. Tot en met zaterdag 6 april 13.00 kun je de aanbieding kopen van 220 Credits + 220 Diamanten voor slechts € 11,99! Normaal krijg je voor deze prijs maar 110 Credits + 110 Diamanten. Bovendien ontvang je 120 Diamanten extra, doordat er extra Diamanten worden toegekend zodra de teller in het hoteloverzicht precies op 120 staat. Nadat je de aankoop hebt verricht, wordt de digitale inhoud direct geleverd en is de betaling niet terug te draaien. Totaal heb je de mogelijkheid om drie keer gebruik te maken van de aanbieding per Habbo-account.

De aanbieding op de Habbo Winkelpagina

Betaalt iemand anders jouw aankoop?
Indien je ouders of voogden de rekening betalen, vraag dan altijd toestemming voordat je de aankoop doet. Wanneer er geen toestemming is verleend en de aankoop door Habbo wordt geannuleerd, dan riskeert jouw Habbo-account een ban. Dit geldt ook bij andere personen die niet zijn genoemd. Vraag in alle andere situaties altijd toestemming aan de rekeninghouder!

Welke limiet geldt er per betaalmiddel?
Klik hier om de naar de Habbo Helptool-artikel te gaan, waarin je per betaalmiddel kunt bekijken hoe hoog het vastgestelde limiet is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter