Nieuwe Restaurant Kamer Competitie

Nieuwe Restaurant Kamer Competitie

Hey Habbo’s,

De maand augustus is bijna op zijn einde, de New York Campagne is daarmee ook bijna op zijn einde en Habbo be like: laten we er een New York Restaurant Kamer Competitie ingooien. Een beetje laat, maar beter laat dan nooit zullen we maar zeggen, hé?

Dus.. we lopen al een maand rond te (ver)dwalen in het drukke New York City, zijn alle bezienswaardigheden en Shopping Malls afgegaan, worden nét niet omver gelopen in de menigte en ineens schiet het je te binnen: je moet nog eten! Snel maar eens op zoek naar een leuk restaurantje.

Uit eten gaan in New York is heel belangrijk! Iedereen is altijd op zoek naar de laatste eet trends of die unieke plek waar bijna geen tafel te krijgen is. Herkenbaar? Habbo heeft deze maand een aantal nieuwe plekken in de aanbieding. Heb jij ze al bezocht? Ze zijn zo nieuw dat nog maar een paar Habbo’s ze van binnen hebben gezien. Hoe zien deze restaurants eruit als je naar binnen stapt? Help jij ons erachter te komen?

De bedoeling is dat je uit de lijst hieronder 1 restaurant kiest en deze zelf helemaal inricht naar jou smaak! Deze keer geen addertje onder het gras, want jij mag alles zelf bepalen! Alles kan en alles mag, behalve samenwerken. Je zult het restaurant helemaal in je eentje moeten oprichten en inrichten. Schuilt er een ware ondernemer in jou?

De restaurants waar je uit mag kiezen:
– Piccolo’s Toetjes
– Bonnie’s Bakkerij
– Blonde’s Steakhouse
– Santini’s Veggie Keuken
– Piccolo’s Pizzeria
– Frank’s Deli Winkel

Maak een screenshot van je kamer en zorg dat het ‘kamerinfo’ venster open staat (Je Habbonaam moet zichtbaar zijn). Upload jouw screen op een bekende site, zoals bijvoorbeeld imgur.com. Stuur vervolgens de link van je screenshot + kamerlink in via de poll die je kunt vinden in het Koffiehuis (:roomid 36997403). Meedoen kan tot en met vrijdag 22 september.

Prijzen:
– Alle geldige inzendingen ontvangen een exclusieve badge.
– De top 15 meest unieke restaurants winnen een 2x Shopping Tas Dag + 3x Shopping Tas Nacht.
– De hoofdwinnaar van deze competitie wint ook een Zeldzame Openbare Bus.

Mmm, dat ruikt al heerlijk!

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.