Nieuwe wireds nu beschikbaar in de catalogus!

Nieuwe wireds nu beschikbaar in de catalogus!

Habbo heeft weer een geweldige verrassing in petto! De catalogus is zojuist uitgebreid met maar liefst 10 betoverende nieuwe wireds. Dit betekent dat jullie kamers nu een magische transformatie kunnen ondergaan en jullie creativiteit naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Of je nu een doorgewinterde Habbo bent met een flinke dosis ervaring in het inrichten van kamers, of net begint met het ontdekken van de mogelijkheden van wireds, deze toevoegingen zullen zeker je verbeelding prikkelen. De nieuwe wireds bieden eindeloze opties om fantastische spellen te creëren, verbluffende visuele effecten toe te voegen en je kamers tot leven te brengen.

De prijzen variëren van slechts 3 tot 7 credits , waardoor alle Habbo’s de kans krijgen om hun kamers te upgraden met deze items.

Hier zijn enkele hoogtepunten uit de nieuwe collectie:
1. WIRED Add-on: Draag Speler – Transformeer een stapel meubels in een vriendelijk transportmiddel, waarmee gebruikers bovenop kunnen meerijden. Zeg maar dag tegen saaie taxiritten en maak plaats voor je eigen meubelchauffeur!

2. WIRED Add-on: Bewegingsfysica – Pas aangepaste regels toe om te bepalen welke meubels kunnen bewegen en onder welke omstandigheden. Experimenteer met door gebruikers glijdende meubels en ontdek een nieuwe dimensie van magie in je kamers.

3. WIRED Effect: Meubelhoogte instellen – Neem volledige controle over de hoogte van je meubels en creëer adembenemende visuele effecten. Laat ze zweven in de lucht of stevig op de grond staan. Een dubbele dosis magie wacht op je met de bijbehorende WIRED-voorwaarde!

4. WIRED Trigger: Gebruiker klikt Meubel – Activeer specifieke acties wanneer een gebruiker op een meubel klikt. Breng je kamers tot leven door interactieve elementen toe te voegen die reageren op simpele klikken.

5. Signaal Wired – Gebruik Signaal Wired en antennes om andere Wired-stacks in je kamer te activeren. Bereid je voor op een synchrone chaos en ontdek nieuwe manieren om je kamer te transformeren in een betoverende omgeving vol met verrassingen en interactieve elementen.

We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe wireds je kamers naar een hoger niveau zullen tillen en je eindeloos plezier zullen bieden. Ga snel naar de catalogus en ontdek zelf de magie van deze geweldige toevoegingen!

Bij aanschaf van een van deze wired-items maak je kans op een prachtige badge die wordt uitgereikt 72 uur na de lancering van de wired-items. De specifieke wired die je moet kopen, bevindt zich op de derde positie van de tweede rij: de WIRED Add-on: Draagt Speler.

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.