Nieuwe Helpers Quiz: Test je Habbo Games Kennis!

Nieuwe Helpers Quiz: Test je Habbo Games Kennis!

Hey Habbo’s,

Er staat weer een gloednieuwe uitdaging voor jullie klaar in het Helpcentrum 2.0! De Helpers Quiz is weer terug en deze keer staat alles in het teken van Habbo-games zoals SnowStorm, BattleBanzai, Freeze en meer. Heb jij de kennis en expertise om deze quiz tot een goed einde te brengen?

Om de quiz te starten, ga je naar de Navigator en zoek je onder ‘Publieke Kamers.’ Als je het snel wilt vinden, typ dan gewoon :roomid 39381928 in en je wordt meteen naar de quizkamer geleid.

In deze quiz zul je getest worden op je kennis van Habbo-games, dus zorg ervoor dat je goed bent voorbereid! Een poll zal verschijnen zodra je de kamer betreedt. Klik op ‘ok’ om de quiz te starten, of klik op ‘later’ als je op een ander moment wilt meedoen. Onthoud: klik nooit op ‘cancel’ of het kruisje ‘x,’ anders verdwijnt de poll en kun je niet meer deelnemen aan de quiz.

Heb je hulp nodig bij het beantwoorden van de vragen? Je kunt de antwoorden vinden op de officiële Habbo Help Tool-website: https://help.habbo.nl/hc/nl.

En hier is het beste deel – iedereen die alle 10 vragen correct beantwoordt, wordt beloond met een exclusieve badge! Je hebt een beperkte tijd om de quiz in te vullen, dus zorg dat je er snel bij bent!

Dus daag jezelf uit, test je kennis en win die badge. Veel succes, en we hopen dat je geniet van deze nieuwe Helpers Quiz!

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.