Nieuw in de catalogus ‘Zeldzaam herfst boombankje’

Nieuw in de catalogus ‘Zeldzaam herfst boombankje’

Het is vrijdag, en ondanks het feit dat Nederland en België momenteel in een hittegolf van 30 graden zit, hebben we toch iets speciaals om je alvast in de herfstsfeer te brengen. Maak je klaar om je zomerse zwemkleding om te ruilen voor een gezellige trui, want het Zeldzame Herfst Boombankje is zojuist in de catalogus verschenen!

Misschien is het een beetje vroeg om aan herfst te denken, terwijl we nog met zonnecrème en ijsjes in de hand rondlopen, maar dit unieke meubelstuk brengt de herfst wel heel dichtbij. Stel je voor dat je in de schaduw van oranje herfstbladeren zit, terwijl je eigenlijk in je zwembroek of bikini bent. Een bijzondere ervaring, nietwaar?

En nu de prijs, want het Zeldzame Herfst Boombankje is beschikbaar voor slechts 25 credits en 25 diamanten . Een koopje om je voor te bereiden op de seizoenswisseling! Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar de Catalogus en voeg deze herfstachtige verrassing toe aan je Habbo-collectie, zodat je goed voorbereid bent wanneer de temperaturen eindelijk besluiten te dalen. Bij aankoop van het Zeldzame Herfst Boombankje ontvang je bovendien een exclusieve badge om je nieuwe aanwinst mee te showen.

Dus zelfs als Nederland en België momenteel in de hitte ligt te bakken, kun je nu alvast je herfstplannen maken met het Zeldzame Herfst Boombankje! Wees er snel bij, want dit zeldzame meubelstuk zal slechts voor een beperkte tijd, tot en met maandag 13.00 uur, beschikbaar zijn.

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.