[NFT] Habbo NFT Milestone Event

[NFT] Habbo NFT Milestone Event

Gisteren is er een nieuwe NFT kamer geopend. Via de ingang heb je toegang tot 5 game kamers en er zijn in totaal 6 badges te verdienen. Het is niet bekend hoe lang de kamer open blijft, dus beter wacht je niet te lang!

Je kunt de kamer vinden in de Navigator onder ‘alle kamers’ en Hajautus in de zoekbalk te typen. Ga vervolgens naar de kamer: [NFT] Habbo NFT Milestone Event. Je kunt ook direct naar de kamer gaan door :roomid 39348500 in de chatbalk te typen.


Stap 1: Ga op de Gouden Toiletpot zitten om een extra badge te ontvangen.

Te ontvangen badge:

Stap 2: Ga door de tele bij nummer 1. Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. De bedoeling is dat je doormiddel van de Banzai teleports aan de overkant geraakt. Ga eerst op de ringplaat staan bij het eendje en daarna op de ringplaat aan de overkant. Doe voor het andere eendje hetzelfde. Je hebt hiervoor 1 minuut en 30 seconden de tijd.

Te ontvangen badge:

Stap 3: Ga door de teleport bij nummer 2. Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. De bedoeling is dat je alle 4 de kristallen verzameld en niet in botsing komt met de schapen. De tegels achter de wall of flame en glazen poort zijn safe spots. De glazen poorten kun je openen door de vloerhendels over te halen. Als je alle diamanten hebt verzameld, stap dan op de ringplaat en wacht tot de timer afloopt. Voor dit spel heb je 2 minuten de tijd.

Te ontvangen badge:

Stap 4: Ga door de teleport bij nummer 3. Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. De bedoeling is dat je eerst de juist code kraakt. Dit doe je door de vloerhendels voor de cijfers over te halen. Met de rechter vloerhendel kun je controleren of de code juist is. Verbind vervolgens de wire draden met elkaar. Haal daarna de vloerhendel over. Voor dit spel heb je 1 minuut en 30 seconden de tijd.

Te ontvangen badge:

Stap 5: Ga door de teleport bij nummer 4. Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. De bedoeling is dat je alle NFT meubels verzameld door op de ringplaten te stappen. Let op dat je niet in botsing komt met de NFT’s, zij zullen jouw meubels stelen en dan moet je deze opnieuw verzamelen! Als je alle meubels hebt verzameld, zal de verlichting bij de vloerhendel groen kleuren. Ren naar de hendel en haal ‘m over. Voor dit spel heb je 2 minuten de tijd.

Te ontvangen badge:

Stap 6: Ga door de teleport bij nummer 5. Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. De bedoeling is om de 3 kleine roller parcours te behalen. Je hebt hiervoor 2 minuten de tijd.

Te ontvangen badge:

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.