Pinguïns

pinguinsTijdens kerst 2008 kreeg je dagelijks in Habbo wanneer je inlogde op habbo en gebruik maakte van de adventskalender een pinguïn. Deze ontving je tijdens het inloggen en als je email bevestigd was bij Habbo.

Je had een advent kalender waarop je dagelijks een vakje kon openen. Dagelijks verscheen hier een andere pinguïn op en zo kon je deze uiteindelijk blijven verzamelen.

Je kon de pinguïns niet ruilen. Deze meubi zijn dus uniek en zeldzaam. Habbo’s die de kerst van 2008 hebben meegemaakt, hebben enkel deze pinguins.

Hieronder vind je een overzicht van alle pinguins
taljcy

penguin_basicDe keizerspinguin (1 december 2008)
De Keizerspinguin is de langste en zwaarste pinguin. Dit waggelende dier staat bekend om zijn vreemde geluiden en visverslaving. Het zijn vriendelijke, sociale dieren en zijn erg gevoelig voor klimaatverandering.


penguin_suitDe businesspinguin (2 december 2008)
Deze zakenpartner van Nuttigh BV is een echte workaholic. Besteedt zijn tijd vooral aan zakenlunches (vis natuurlijk) en het op de markt brengen van Droomijsmachines. Zware concurrent van Archibaldus Snodarus.


penguin_infectedDe slijmpinguin (3 december 2008)
Deze pinguin is nog een tikkeltje ziek door de epidemie die uitbrak tijdens Habboween. Vormt geen direct gevaar voor verdere verspreiding van de ziekte, maar stinkt wel ontzettend.


penguin_clownPinguin de clown (4 december 2008)
Een rare vogel die wel houdt van een grapje. Werd in een ver verleden vaak samen gezien met een Habbo in een blauw acrobaten-pak. Kwam onlangs in het nieuws door een gerucht dat hij een 5 jaar jongere postduif zwanger zou hebben gemaakt.


penguin_bunnyDe wortelpinguin (5 december 2008)
Is ervan overtuigd dat hij een konijn is. De andere pinguins hebben afgesproken hem in deze waan te laten om mogelijke emotionele schade te voorkomen. Klopt vaak aan bij SuperTruus.


penguin_rockDe discopinguin (6 december 2008)
Disco-liefhebbende Pinguïn die zich helemaal thuis voelt in tha club. Zij is gek op bling-bling (haar achterneef is een ekster) en is verzot op Neon-lichten. Favoriete dans: Hab-hop.


penguin_balletBallerinapinguin (7 december 2008)
Zus van Discopinguin. Deze vogel werd tweede in het hitprogramma So you think you can quack. Droomt er van om ooit het Zwanenmeer te dansen, hoewel critici daar niets in zien. Het is immers een pinguin.


penguin_magicianGoochelpinguin (8 december 2008)
Leerling van AuroraOrakel en absoluut showbizz dier. Zegt dat hij ooit een groot deel van de Noordpool heeft doen verdwijnen. Beroemd om zijn vis-verdwijnings-truc.


penguin_hunchbackKlokkeluiderpinguin (9 december 2008)
Monsterlijke pinguin met een hart van goud. Werd afgewezen voor meerdere beauty-contests vanwege zijn accent. Oorspronkelijke woonplaats: Notre dame.


penguin_musketeerZwaardpinguin (10 december 2008)
Een voor vis, allen voor vis! Deze pinguin is nobel van aard en zeer behendig met een rapier. Is wereldkampioen wortelschermen en voelt zich het beste met twee mede-musketiers.


penguin_skiTieffschnee-pinguin (11 december 2008)
Habbolympisch kampioen slalom en schansspringen. Is niet bij te houden op de piste en is helemaal gek op Apres Ski. Drinkt graag gluhwein bij zijn vis.


penguin_pilotPilotenpinguin (12 december 2008)
De eerste vliegende pinguin. Voelt zich het meest thuis in de wolken en heeft meerdere medailles gewonnen voor heldhaftige daden. Bombardeert graag emmers water over zeehonden. Ook bekend als Maverick.


penguin_icehockeyIjshockeypinguin (13 december 2008)
Fanatieke Canadese pinguin die enkele voortanden mist. Staat op met zijn hockeystick en gaat ermee naar bed. Heeft ooit per ongeluk een puck ingeslikt.


penguin_swimSolarpinguin (14 december 2008)
Deze pinguin is ‘zwaar relaxed’ en is het meest te vinden op het strand. Surfmaatje van Scuba Joe en liefhebber van exotische drankjes. Was uitgenodigd voor de Tikitoa-expeditie, maar was op dat moment een dutje aan het doen.


penguin_piratePiratenpinguin (15 december 2008)
Verre neef van de beruchte kapitein Jack Kwebbel. Verloor zijn oog in een uit de hand gelopen spelletje BattleBall. Heeft ooit zonder succes geprobeerd de Habborella te kapen.


penguin_cowboyCowboypinguin (16 december 2008)
De schrik van het wilde westen die sneller vis eet dan zijn eigen schaduw. Luistert ook naar de naam Clint Pingwood en is gek op spaghetti.


penguin_wrestlerWorstelpinguin (17 december 2008)
Schrik van vele Ultimate Bobba-kampioenen. Deze pinguin is razend snel in de ring en kent geen genade. Ooit getraind door Hulk Hogan in zijn gloriedagen.


penguin_robotRobopinguin (18 december 2008)
Cybernetische androide pinguin ontworpen door Santa3000. Geprogrammeerd om vis te vangen en verdedigen. Kwaakt alleen in enen en nullen.


penguin_glowRadioactieve pinguin (19 december 2008)
Woonde in het Laboratorium van het Habboween-ziekenhuis en is radioactief geworden. Werkt nu prima als leeslampje. Is verzot op de wetenschap en experimenteert het liefst op zichzelf.


penguin_punkPunkpinguin (20 december 2008)
Anarchistische pinguin die houdt van een ruig rock-feest. Gaat graag uit met de Pixels United en is niet bang voor een relletje. Staat uren voor de spiegel om zijn hanenkam goed te krijgen.


penguin_skaterLongboardpinguin (21 december 2008)
Waaghals die het liefste los gaat op de half-pipe. Gaat er graag op uit met mede-skater Tony Havik. Vloog ooit uit de bocht van het Dakterras en draagt sindsdien altijd een helm op zijn hoofd.


penguin_ninjaNinjapinguin (22 december 2008)
Elitekrijger van de Yuccaza en een geducht tegenstander van Zwaardpinguin. Heeft ooit zes stuks vis met een klap doormidden geslagen. Eervol, mysterieus en levensgevaarlijk voor scammers.


penguin_sumoSumo pinguin (23 december 2008)
Werd uit de Orde der Rauwe Vis gezet omdat hij te hongerig naar de Keizerlijke Sushi keek. Nu fanatiek Sumo-worstelaar en rivaal van Worstelpinguin.


penguin_superSuperpinguin (24 december 2008)
Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee het is Superpinguin! (Psst… een pinguin is toch een vogel?). Bezit speciale krachten en is superheld in hart en nieren. Lijkt in het dagelijks leven verdacht veel op Businesspinguin…


penguin_elfKerstpinguin (25 december 2008)
Ho, ho, quack! De Kerstpinguin mag niet ontbreken tijdens Eerste Kerstdag. Houdt van kerstliedjes, gezelligheid en lekker eten. Vrolijk Kerstfeest!


penguin_boxerBokspinguin (26 december 2008)
De laatste van de pinguins en de meest fanatieke. Deze pinguin heeft een gevaarlijke rechter vuist en zijn linker mag er ook wezen. Rocky Balboa durfde zijn uitdaging niet aan.


2013

In 2013 kreeg je met Pasen ook 4 pinguïns cadeau. De Frankpinguïn, de Gepixelde Pinguïn, de Indianenstampinguïn en de Skeletpinguïn