Klassieke Zeldzaamheid: Lime Slaapzak

Klassieke Zeldzaamheid: Lime Slaapzak

Klassieke Zeldzaamheid verzamelaars opgelet, want vanaf vandaag vind je weer een nieuwe kleur slaapzak die jij toe kunt voegen aan jouw collectie!

Het is weer Vrijdag. En hoewel er geen zeldzaamheid op de planning stond, die bekend was bij ons, is er toch een nieuwe zeldzaamheid in de Catalogus verschenen! Gister avond maakte het Twitter account van Habbo NL/BE bekend dat er binnenkort een lime slaapzak te koop zou zijn. En dat kon natuurlijk geen andere dag zijn dan Vrijdag, want Vrijdag is toch wel de dag van de zeldzaamheden in Habbo. Houd jij van kamperen? Dan is deze zeldzaamheid perfect voor jou. Het weer ziet niet helemaal mee, dus een warme slaapzak kun jij wel gebruiken in jouw tentje of in de wildernis. Je vindt de zeldzaamheid in de Catalogus onder het kopje ‘Meubi‘ -> ‘Zeldzaamheden‘ -> ‘Zeldzaamheden‘. De Lime Slaapzak is te koop voor 25 Credits + 25 Diamanten en verdwijnt Maandag 2 augustus om 13:00 uur definitief uit de Catalogus. Bij aankoop ontvang je ook een badge.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.