kerstmis komt eraan!

Kerstmis komt eraan!

Het is bijna december en dus komt iedereen in de kerst stemming. Het zal niet lang meer duren voor het hele hotel is omgetoverd in kerstsfeer. Maar wat kunnen we nou eigenlijk verwachten? 1 ding is zeker, kerst dit jaar in Habbo staat vol met verrassingen. Ik heb alles voor jullie hieronder op een rijtje gezet.

Om te beginnen zal er weer een adventskalender zijn. Log van 1 tot 25 december elke dag in om gratis schelpen te ontvangen. Je zult er wel iets voor moeten doen. Activeer de quest en voltooi de opdracht. (het is nog niet bekend wat dit is) Na elke voltooide opdracht zul je een schelp ontvangen, met deze schelpen kun je elfjes kopen in de shop.

adventskalender

Kamerbundels:
1, 5, 12, 17, 19 en 27 december zal er een kerst kamerbundel in de catalogus komen. De prijs kan variëren van 99 tot 299 credits. Te koop via de catalogus of directe aankoop + exclusieve badge.

Gnomes:
10 december zullen de gnomes weer te koop zijn. Vorige jaar waren deze ook te koop, nu zullen ze terugkomen in andere kleurtjes.

gnomexmas14_s_promo

 Nieuwe kleding:
Ook zullen er op 10 december nieuwe kleding in ons hotel komen. Waarschijnlijk zul je voor de kleding moeten betalen, ook is het mogelijk om deze nieuwe kleding te ruilen.

kledingxmas14

Zeldzaamheden:
Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat we dit jaar een zomerse kerst gaan hebben in Habbo. Er zijn al een aantal zomerse kerst meubels geupload, en ook zullen er maar liefst 3 zomerse kerst zeldzaamheden aankomen. Deze zijn te koop voor 25 credits per stuk en zullen slechts 24 uur beschikbaar zijn in de catalogus. Bij aankoop zal je ook een exclusieve badge ontvangen. Verkrijgbaar op 13, 20 en 24 december.

Baby pets:
Op 17 december zal er een nieuwe baby pet komen. Zo kon je al fokken met ijsberen en terriërs, nu zal dat ook kunnen met varkens! Binnenkort kun jij je eigen baby varkentje hebben, hoe schattig is dat?

Nieuwe Habbo Club cadeau’s:
Op 25 december zal de Habbo Club Shop worden vernieuwd. De oude meubeltjes gaan eruit en maken plek voor nieuwe. Het zal de Alhambra reeks worden, dezelfde meubels maar in echte kerst kleuren, natuurlijk rood en groen.

alhambra

LTD:
27 december zal er een LTD in de catalogus komen. Deze is slechts in een beperkt aantal beschikbaar. Wees er dus snel bij want op=op! De prijs is niet bekend.

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.