Kerstcampagne 2018 – Bonusspel 4

Heey Habbo’s,

Zoals je weet kun je van 1 december t/m 25 december iedere dag een nieuwe kerstgame spelen. Maar er is meer! Naast de kerstgames kun je ook deelnemen aan bonusspellen, waarbij je exclusieve prijzen kunt winnen. Habbo koppelt de bonusspellen aan een aantal geselecteerde kerstgame kamers. Je ontvangt een raadsel dat je vervolgens moet oplossen. De oplossing op een raadsel dient als wachtwoord van een Habbokamer. Op het account Kerstman2018 staan 100 kamers van 001 t/m 100. Aan een bonusspel zit een kamernummer met wachtwoord verbonden. Het kamernummer wordt gecommuniceerd in de bonuskamer. Zodra je de oplossing hebt, vul je het antwoord als wachtwoord in bij het juiste kamernummer. Krijg je toegang? Indien je als eerste de kamer betreedt, vul snel de poll in en laat je Habbonaam achter. De eerste Habbo die de poll invult, wordt beloond met een te gekke prijs! Daarnaast geldt voor alle Habbo’s: bij betreding van de kamer word je beloond met een exclusieve badge.


Stap 1: Nadat je de kerstgame van 22 december hebt gehaald, moet je door de Teleport en kom je in de onderstaande kamer uit. Je ontvangt nu een nieuw raadsel van de acteurs.

Stap 2: Het antwoord op dit raadsel is: albert042.

Stap 3: Zoek kamer 042 op bij Kerstman2018. Vul het antwoord albert042 in als wachtwoord. Je komt de kamer binnen en ontvangt de Gouden badge Outdoor Winter Festival.

Geschreven door wizzie

1 Comment

  1. Reply

    Ik kan deze kamer niet vinden ._.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.