Kat Barry in kom

Kat Barry in kom

Hoera, de zevende kat van de kattenverzameling is zojuist uitgebracht in ons hotel! Het is nu de beurt aan kat Barry in kom.

Ben je een habbo die graag wat loopt te dollen met vrienden?
Heb je wel eens een ondeugende bui?
Kom je wel eens in de problemen met je spontaniteit?
Dan past deze kat perfect bij jou!

Kat Barry is een speelse en iets ondeugende kat. Hij had wel zin in een lekker vissenhapje maar had er vast niet aan gedacht dat hij vast zou komen te zitten in de kom.. oeps!

Voor 8 cr en 10 diamanten haal jij Barry in huis, of nouja… in je kamer. Je vindt hem in de catalogus onder de categorie ‘Meubi’ > ‘Nu populair’ > Verzamelobject: Kat Barry in Kom. Kat Barry zal maar 48 uur beschikbaar zijn in de catalogus. Bij aankoop van deze grappige kat krijg je ook nog een fantastische badge, dus waar wacht je nog op? Hebben, hebben, hebben! 😛

Als je alle acht katten in de verzameling hebt bemachtigt, ontvang je een gratis DIY krabpaal. Hoe geweldig is dat?

Een leuk kattenweetje:
De Franse Natuurkundige Marc-Antoine Fardin won in 2017 de ig nobelprijs. Hij stelde in een onderzoek dat katten zowel vloeibaar als vast kunnen zijn. Dat komt doordat katten de vorm van de bak aannemen waarin ze liggen, een voorwaarde voor een vloeistof. Maar katten kunnen ook een vaste vorm hebben, bijvoorbeeld als ze gewoon rondlopen.

Volgens mij is kat Barry een vloeibare kat.. wat denk jij?

Geschreven door Willow

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.