Interview met Basket_Case

Deze keer een interview met FlyHabbo.com beheerder, Basket_Case!

Hallo Basket_Case leuk dat ik je mag interviewen!
Bedankt dat je me wilde interviewen!

Je bent fansite eigenaar van FlyHabbo, kost dat veel tijd en moeite om dat te doen?
Nou, ik ben nog maar net gepromoveerd tot fansite eigenaar van FlyHabbo, vorige week pas! Vanaf die tijd ben ik elke dag vrij druk met FlyHabbo bezig. Dingen organiseren, anderen helpen. Ja, het is veel werk om te doen maar ook erg leuk!

Gefeliciteerd dan nog! Wat zijn jouw vaste taken binnen FlyHabbo?
Bedankt! Mijn vaste taken zijn vooral het helpen van het ”General Management team”, zodat alles vlekkeloos verloopt en iedereen tevreden is met wat ze doen. Ik help ook met competities organiseren binnen FlyHabbo en ik probeer positieve veranderingen aan te brengen door middel van het vragen aan de medewerkers en de leden wat zij leuk zouden vinden om te doen.

Dat zijn best veel taken! Wat is het uiteindelijke doel van FlyHabbo?
Het uiteindelijke doel van FlyHabbo is om ervoor te zorgen dat elke medewerker blij is met de website en wat we doen. We hopen vast te kunnen stellen dat de leden en iedereen het leuk vind wat ze den en dat ze blij zijn met FlyHabbo!

Dat is een mooi doel. Wat is jouw persoonlijke doel bij FlyHabbo?
Mijn persoonlijke doel bij FlyHabbo is om te zien dat veel Habbo’s dingen doen voor FlyHabbo, zowel competities of DJen. Het zou geweldig zijn om 24/7 activiteit te zien op FlyHabbo en hard werk zoals het Admin team ook al heeft gedaan!

Ook dat is een mooi doel om te hebben! Hoeveel competities hebben jullie binnen Habbo, waarbij Habbo’s badges kunnen behalen?
FlyHabbo is een officiële fansite sinds 2013, en sinds die tijd hebben we veel competities gehad. Dit jaar hebben we er ook al 2 gehad en we produceren binnenkort weer een competitie!

Cool! Hebben jullie ook competities binnen Habbo waar Habbo’s prijzen als meubels etc. kunnen winnen?
Ja zeker! We hebben elke dag competities die worden gehost door ons liefdevol event team!

Dat is leuk! Hoe zie jij FlyHabbo over 3 tot 5 jaar?
Ik hoop dat de site nog altijd online is dan, en net zo succesvol als nu en voorheen! Hopelijk is FlyHabbo dan ook nog altijd een officiële fansite!

Laten we het hopen. Heb jij ooit een blooper-moment gehad binnen FlyHabbo?
Haha ja, toen ik een Senior Admin was moest ik een userbar maken voor een competitie, en ik had het per ongeluk zo gemaakt dat iedereen de tabjes ”Senior Admin, Mod, developers lounge” etc. kon zien. Ik schaamde me zo erg! Gelukkig heb ik het snel kunnen veranderen.

Hartelijk bedankt voor het interview, en heel veel succes met FlyHabbo ;-)!
Bedankt dat je me wilde interviewen, en ik hoop het allerbeste voor Habbofever!

2 thoughts on “Interview met Basket_Case

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter