[HFV] Ridder in Opleiding

[HFV] Ridder in Opleiding

Prins Balthasar is op zoek naar een dappere ridder voor een missie om de drankjes te vinden die de smid nodig heeft om het vervuilde bronwater van het dorp te genezen.

Als elite soldaat zijn er basis vaardigheden waarvan hij verwacht dat je die beheerst, zaken als wapens en rijkunst zijn een must! Om er zeker van te zijn dat jij de juiste persoon voor de job bent, heeft Prins Balthasar een kleine hindernisbaan uitgezet om je vaardigheden in actie te zien.


Stap 1: Ga naar de kamer: [HFV] Ridder in Opleiding van -Azula-

Stap 2: Sluit aan in de rij en wacht tot je aan de beurt bent. Voor deze game heb je 2 minuten de tijd.

Stap 3: Beweeg je paard met de toetsen w (omhoog) s (omlaag) a (links) d (rechts). Je paard gaat alleen opzij wanneer je erop zit. De bedoeling is om de trainingspoppen te blokkeren op de kleurtegel. Zeg x wanneer de kleurtegel rood kleurt. Herhaal dit voor alle 3 de trainingspoppen.

Stap 4: Als je stap 3 hebt voltooid zal het sneeuwlampje groen kleuren en zal de poort openen. Begeleid je paard naar de poort en stap op de spotlighttegel om je badge + beloningen in ontvangst te nemen.

Je ontvangt onderstaande badge:


Habbo Ridder in Opleiding

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.