Het Schuifpuzzel Spel

Het Schuifpuzzel Spel

Wie kent ze niet, die irritante schuifpuzzels. Wanneer je hem bijná hebt, maar er net 1 puzzelstukje helemaal aan de verkeerde kant van de puzzel zit en je alles weer overnieuw moet doen? Word jij daar ook zo gek van of ben jij een kei in het oplossen van schuifpuzzels? In dat geval is er goed of juist slecht nieuws voor jou: je kunt vanaf vandaag 3 schuifpuzzels oplossen in Habbo. Paniek!

In de Navigator onder het kopje ‘Nieuw’ vind je nu de kamer: Het Schuifpuzzel Spel. De kamer is gebouwd door onze enige echte Master Builder Jenneben, de wired is ingesteld door sirjonasxx.

Ga jij een poging wagen? Bij elke puzzel ontvang je een badge die precies hetzelfde is als de puzzel die je hebt opgelost!


Stap 1: Ga naar de kamer: Het Schuifpuzzel Spel.

Stap 2: Stap op de pijlplaten om aan te sluiten in de rij.
Draag de badge van de puzzel om deze over te slaan en stap dan op de pijlplaat. Je gaat dan door naar de volgende puzzel.

Stap 3: Stap op het puzzelstukje die je wilt verschuiven. Doe dit voor alle puzzels, totdat de puzzel klopt.
Voor puzzel 1 krijg je 4 minuten de tijd.
Voor puzzel 2 krijg je 8 minuten de tijd.
Voor puzzel 3 krijg je 16 minuten de tijd.

Puzzel 1:

Puzzel 2:

Puzzel 3:

Badges: 

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.