Het Betoverde Bos Game 20: Maak het bos weer groen!

Het Betoverde Bos Game 20: Maak het bos weer groen!

Heey Habbo’s,

Van 1 t/m 25 december opent er iedere dag een nieuwe Betoverd Bos game, waarbij je met ieder spel een badge, craftingitems en een zeehond kunt winnen. In ‘Het Betoverd Bos – Gamesoverzicht‘ kun je alle games terugvinden en lezen wat je kunt verwachten de komende periode. Vandaag is het Betoverd Bos Game 20: Maak het bos weer groen! geopend. Lees gauw hieronder verder wat je bij dit spel moet doen.


Stap 1: Ga naar de startkamer ‘Het Betoverd Bos Spel‘ van -Filootje-

Stap 2: Zeg port20 en ga door de teleport.


Stap 3 [SPEL 1: Maak het bos groen]: Sluit aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent! Het is de bedoeling dat je in deze kamer ForestCreature helpt om het bos groen te maken. Voer de volgende opdrachten uit. Hiervoor heb je maximaal 2 minuten de tijd.

 

Stap 3.1: Ga voor de Spinnende Fee staan.

Stap 3.2: Haal een vis uit het wak.

Stap 3.3: Ga op de gemarkeerde Hoonicorn zitten.

Stap 3.4: Ga op het Bevroren Onkruid staan.


Stap 4: Het is nu de bedoeling dat je aan beide kanten van de kamer de plantzaadjes naar de boomstronk toe brengt. De plantzaadjes kun je vooruit bewegen door zigzaggend te lopen. Stap je verticaal op een plantzaadje, dan word je terug geteleporeerd naar het Bevroren Onkruid. Gebeurt jou dit te vaak, dan verlies je te veel tijd om het spel te winnen.

Stap 5: Heb je beide plantzaadjes naar de boomstronk toe gebracht? Haal dan snel de bruine vloerhendel over en ga door de Lang Verloren Teleport om naar de volgende kamer te gaan!

 

 


Stap 6 [SPEL 2: het meer]: Je bent bij het meer aangekomen. Sluit opnieuw aan in de rij en wacht totdat je aan de beurt bent. Dit spel bestaat uit twee onderdelen:

Onderdeel 1: Loop richting de waterput via de bewegende basalt rotsen. Vervolgens moet je dubbeklikken op de waterput om naar onderdeel 2 te gaan.
Onderdeel 2: Nu is het de bedoeling dat je via de blauwe rotsblokken naar de hand waterpomp toe gaat. Let wel op dat de staat van het bevroren onkruid continu verandert. Je moet pas naar het volgende rotsblok lopen als het onkruid dezelfde kleur en staat heeft als het onkruid die op de eerste rotsblok staat (zie de gele cirkel). Wanneer je de overkant bereikt, moet je dubbelklikken op de hand waterpomp om verder te gaan.

Voor beide onderdelen heb je maximaal 2 minuten de tijd! Ga verder naar stap 7.

Stap 7: Loop door de Warmtebron Teleport om naar de volgende kamer te gaan.


Stap 8 [SPEL 3: De beklimming]: Het is nu tijd voor het laatste spel! De bedoeling is dat je drie hendels op de berg overhaalt, zodat de besneeuwde kerstbomen licht gaan geven. Belangrijk is dat je deze taak binnen 1 minuut volbrengt. De opdracht lijkt eenvoudig, maar op de berg rollen er sneeuwballen naar beneden. Wanneer je door een sneeuwbal wordt geraakt, dan word je aan het begin van de berg teruggeteleporteerd. Heb je alle hendels overgehaald? Dan gaat de poort bovenaan open. Ren snel door de poort om de badge, twee Runenstenen en de Gebeitelde IJszeehond of Parelkleurige Zeehond te ontvangen.

 

 + 2x  +  of 

 

 

Geschreven door Guido??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.