Help Sinterklaas de Pakjesboot maken

Help Sinterklaas de Pakjesboot maken

Oh nee! De pakjesboot is kapot!

Het is bijna Sinterklaas! Waarschijnlijk heeft iedereen al te veel chocolade(letters) en pepernoten gegeten dan goed voor ons is. Het draait echter niet alleen om het snoepgoed, wat we allemaal nog veel leuker vinden zijn natuurlijk de cadeautjes!

Slecht nieuws. Toen Sinterklaas vanmorgen vanuit Spanje naar Nederland wilde varen, stuitte hij op een aantal problemen. Het eerste probleem: zijn paard Ozosnel was verdwenen. Toen die eindelijk gevonden was en de Sint bij zijn pakjesboot aankwam, was deze kapot. Jij staat nu voor een flinke uitdaging: je moet de pakjesboot op tijd maken, zodat de Sint naar Nederland kan varen. 

Lukt het jou om de pakjesboot te maken, zodat de Sinterklaas intocht niet in het water valt? En al deze Habbo’s hier straks niet voor niks staan te wachten en geen cadeautjes mogen ontvangen? Als het jou lukt, heeft Sinterklaas als bedankje een leuke badge voor jou cadeau!

Je vindt de kamer in de Navigator onder ‘Publieke Kamers‘ -> ’Nieuw’. Je kunt ook :roomid 38994778 in de chatbalk typen om direct naar de kamer te gaan. Je kunt de Sint helpen tot en met Woensdag 7 december 10:00 uur. 

Geschreven door wizzie

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.