Habbo’s nieuwste zeldzaamheid de “Katten Serveerder” staat klaar om je te bedienen!

Habbo’s nieuwste zeldzaamheid de “Katten Serveerder” staat klaar om je te bedienen!

Vandaag wordt de langverwachte ‘Katten Serveerder” gelanceerd en dit is een aangename verrassing die je niet wilt missen. Deze “skattige” toevoeging aan de Habbo-collectie is niet alleen “purrfect” voor kattenliefhebbers, maar ook een “pawsitieve” aanwinst voor je verzameling.

De ‘Katten Serveerder’ straalt pure elegantie uit met zijn levendige roze schort en een groen kopje koffie stevig in zijn pootje. De “clawsome” stijl van dit item zal ongetwijfeld de aandacht trekken en bewondering opwekken bij al je Habbo-vrienden. Grijp nu je kans om jezelf te verwennen met de begeerde “Katten Serveerder” voor slechts 25 credits en 25 diamanten .

Wacht niet te lang, want dit exclusieve item is slechts tot en met maandag 22 mei 13.00 uur verkrijgbaar in de catalogus. Als kers op de taart wordt je beloond met een prachtige badge wanneer je de ‘Katten Serveerder’ aanschaft.

Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je niet achterblijft en haal de ‘Katten Serveerder’ vandaag nog binnen.

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.