Habbo’s nieuwe samenwerking: AFTV

Habbo’s nieuwe samenwerking: AFTV

Zojuist heeft Habbo, als onderdeel van een samenwerking, een nieuwe collectie gelanceerd in de catalogus: deze keer werken ze samen met AFTV! AFTV staat voor “ArsenalFanTV”, een platform dat gericht is op het bespreken van het voetbalteam Arsenal FC en het delen van voetbalgerelateerde boeiende content op sociale media.

Deze nieuwe samenwerking betekent dat Habbo’s catalogus wordt bijgewerkt met gloednieuwe voetbalkleding en meubels, allemaal in het thema van AFTV. Fans van voetbal zullen zeker blij zijn met de nieuwe items die nu beschikbaar zijn in de catalogus. De nieuwe meubels en kledingstukken zijn beschikbaar in alle hotels van Habbo en variëren in prijs van 3 tot 8 credits. Wil jij graag jouw Habbo-kamer inrichten met de nieuwste voetbalitems en in stijl rondlopen in Habbo? Dankzij deze samenwerking kan dat nu voordelig!

Koop nu een van de nieuwe items en ontvang een leuke badge als extra beloning! Wacht niet langer en voeg een van deze items toe aan je Habbo-collectie.

Geschreven door Chindy

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.