HabboFevers Interview Time: Framblij

HabboFevers Interview Time: Framblij

Hey Habbo’s!

Iedereen die wel eens een game speelt van HabboFever, zal deze blije framboos wel kennen: Framblij is beheerder van het gamesteam!

Zij zorgt samen met de andere beheerders en de eigenaren voor een optimaal werkende fansite en alles wat daar bij hoort, voor jullie Habbospelers!

Lees het interview om Framblij beter te leren kennen 😀


Hey! framblij, wat leuk dat we jou mogen interviewen!
Wie is framblij nou eigenlijk, wat vind je zo leuk aan een fansite en welke functie heb je?

Jeetje! Wie ben ik? Ik ben een meid met veel hobby’s! Ik ben een echte horrorfreak die van DND, bordspellen en gamen houdt. Ook vind ik het heerlijk om te knutselen, lezen en leuke dingen te ondernemen. Ik verveel me nooit 😁
Het leuke van een fansite vind ik dat ik mijn creativiteit kwijt kan. Al vind ik de mensen vooral het leukste. We staan voor elkaar klaar en het is nooooit stil bij ons. Van 6 uur ’s ochtends tot wel 3 uur ’s nachts is er wel iemand om mee te kletsen.
Mijn functie? Ik heb er wel meer haha! Mijn hoofdfunctie is gamebeheerder. Daarnaast ben ik bouwer in het eventteam, de vertrouwenspersoon van Habbofever en héél af en toe schrijf ik een artikel of maak ik een badge 😁

 

Hoe ben je op je Habbonaam gekomen?
Nou 🤣 Ik heb daar wel even voor gezeten hoor. Eerst dacht ik aan lotus aan die hotelmanager.. daardoor dacht ik aan lotuskoekjes, vervolgens eten…. Fruit…. Bam, daar was het: Framblij. Ik had nooit gedacht dat die vrij zou zijn!

 

Wat is jouw favoriete item in Habbo en waarom vind je deze zo tof?
O die is makkelijk! De vraatzuchtige weerwolf of becca de brontosaurus Kijk hoe schattig ze beiden zijn! Die MOET je toch hebben 🤩

 

Wat geeft jouw functie bij HabboFever de meeste voldoening?
Dat we echt wat kunnen betekenen voor habbo. We maken het echt gezellig met onze spellen. We trekken niemand voor en iedereen mag mee doen! Soms zit ik echt met tranen te lachen achter de computer. Puur hoe leuk de mensen mee doen 🥰

 

Hoe ben je eigenlijk op Habbo terechtgekomen? Was het puur toeval, heeft iemand je erover verteld of had je er al eerder van gehoord?
Oooo ik heb heeeel vroeger habbo gedaan… Uit de tijd van Lotus nog. Door corona verveelde ik mij behoorlijk. Ik wist nog van vroeger dat habbo zo gezellig was. Nou, het is nog steeds gezellig! 😄😀

 

Heb je ooit stiekem je Habbo-avonturen verborgen gehouden voor je vrienden?
Hahah ja! Nu maakt het me echt niet meer uit. Ik vind het leuk dus waarom niet doen wat ik leuk vind? Zelf heb ik het ooit eens gebruikt bij een sollicitatiegesprek. Ze namen me aan hoor, ondanks dat ik habbo speel 😁

 

En zo ja, zou je ze verrassen met het nieuws dat je eigenlijk een virtuoze meubelontwerper en badgeverzamelaar bent in de Habbo-wereld?
Ze waren wel verrast dat ik bij een fansite zat. Maar ze vinden het leuk. 😁 Ze vinden mijn geluk belangrijk en ik dat van hen.

 

Als je één dag de eigenaar van Habbo zou zijn, wat voor evenement of update zou je dan introduceren?
Ik zou allemaal horror kleding en haren updaten van bekende films en series. Ook sowieso meer dino-meubels toevoegen. Ik heb een T-rex nodig! Die mis ik nog binnen habbo. Qua evenement: jaa een horror film event en Jurassic Park. 😁 Jurassic Park is gewoon tof

 

Wat is jou het meest bij gebleven in jouw HabboFever-carrière?
Pfoee het meest bijgebleven…. Ik denk toch toen die nieuwe update was dat de habbo classic was verdwenen. Gamerjasperxd en ik gingen ballonspel hosten vanwege Filomiena haar verjaardag. De wireds bugte zo erg door die update dat het meer mis ging dan goed. 🤣 We hebben gestrest maar ook vooral gelachen. Dan viel Jasper uit en dan viel ik uit. Ging de poort zomaar midden het spel open 🤣. Jaa die update was superrrr 🤣🤣🤣

 

Wat zou je de Habbo’s die twijfelen voor een functie bij HabboFever mee willen geven?
Kijk vooral goed naar wat je zelf wil!
Kijk, ik merkte tijdens spellen dat iedereen benadeeld werd. Je moest een fastpass kopen of nog meer dingen kopen om te winnen. Dat is toch niet tof binnen habbo? Daarom wou ik zelf bij een gamesteam. Puur om meer eerlijke spellen te creëren voor iedereen! Met trots kan ik zeggen dat ik een geweldig team heb. Die dat ook voor jullie doen.
Dus kijk echt: wat wil jij zelf doen? Wat wil je binnen habbo doen? Waarin wil je zelf ontwikkelen?
Een fansite is superleuk! Als je de tijd er voor hebt raad ik het zeker aan om lid te worden van Habbofever. Je ontdekt een andere kant van habbo en je komt in een hechte club terecht. Toevallig hebben we nog wat plekjes in het gamesteam vrij 😉 Spreek ik je straks?
Xxx

(Klik hier als je wil solliciteren!)   

VORIGE EDITIES:
Geschreven door Willow

1 Comment

  1. Reply

    Ze klinkt echt als een leuke habbo!
    Word helemaal framblij van dit interview

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.