Habbofever zoekt nieuwe teamleden!

Howdy Habbo’s!

Habbofever had afgelopen jaar een sterk en stabiel jaar. Alle teamleden hebben geholpen met Habbofever zowel voor jullie het laatste nieuws te brengen, onze informatie pagina’s steeds te updaten, steeds nieuwe pixelarts te maken, games te hosten en natuurlijk de allerleukste events voor jullie klaar te zetten.
Doordat we steeds uitbreiden en veranderen en dagelijks updates doorvoeren hebben we regelmatig wel wat te doen en kunnen we wel wat versterking gebruiken.
We hebben daarom tijdelijk enkele functies opengezet. Aarzel dus zeker niet om je mee aan te melden voor onderstaande functies. We zullen hier binnenkort een selectie uitmaken en uit deze selectie zullen we dan contact opnemen.

We zoeken..

..Nieuwsreporters
Ben jij iemand die steeds op de hoogte is van de nieuwste nieuwtjes in en rond het hotel, maar ook evengoed van bijvoorbeeld andere hotels? Ben jij iemand die steeds mee doet met events en competities en graag hierover speluitleg geeft?
Het zijn maar enkele zaken die bewijzen dat je een goede nieuwsreporter zou zijn. Het uitwerken van nieuwsartikels leren we jouw wel aan!
Klik hier om te solliciteren voor reporter >>

.. Pixelaars
We hebben op Habbofever maandelijks wel wat pixel opdrachten te doen. Elke maand updaten we pagina’s, maar worden er ook bijgemaakt waar vaak nieuwe plaatjes voor nodig zijn. Verder maken we ook promo’s voor onze nieuwsberichten en badges voor onze evenementen. Er valt dus elke maand wel flink wat te pixelen op Habbofever en elke pixelaar mag elke maand uit deze opdrachten kiezen welke hij/zij wilt doen. Ben jij dus iemand die graag Habbo plaatjes pixelt en graag je talenten wilt laten zien op een fansite ipv enkel voor privé, dan is Habbofever echt wel iets voor jouw. Hier worden jouw pixelkunsten voor honderden habbo’s live gezet.
Klik hier om te solliciteren voor pixelaar >>

.. Game Host
Ben jij iemand die graag spelletjes organiseert op Habbo? Wij hebben hiervoor een games team!
Meerdere keren per maand hosten we spelletjes op Habbo en houden we ook een exclusief scorebord bij op Habbofever waarmee deelnemers nog eens een extra prijs kunnen winnen.
Vind jij het fantastisch om games te hosten, ook in andere habbofever game hosten hun kamers? Dan is deze functie echt wel wat voor jouw!
Klik hier om te solliciteren voor game host >>

1 thought on “Habbofever zoekt nieuwe teamleden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aanmeldstatus

Twitter